|

Bobo golü hatırladı

Kayserispor'da ikinci sezonunu geçiren Brezilyalı golcü oyuncu Bobo, Spor Toto Süper Lig'de 78 gün sonra golle tanıştı.

Aa
00:00 - 18/03/2014 Salı
Güncelleme: 13:33 - 18/03/2014 Salı
Yeni Şafak
Bobo golü hatırladı
Bobo golü hatırladı

Kayserispor'daki ilk sezonunda 18 gol atarak, geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekibe büyük katkı veren Bobo, bu sezonun geride kalan haftalarında ise bekleneni veremedi.

Sakatlıklar dolayısıyla yeşil sahalardan uzun süre ayrı kalan Brezilyalı oyuncu daha sonra formasına kavuşsa da geçtiğimiz yıllardaki performansını yakalayamadı ve ligin dibine adeta "demir atan" Kayserispor'a katkı sağlayamadı.

Bu sezon 3 gol attı

Sarı-kırmızılı oyuncu ligin 25. haftasında dün yapılan Bursaspor maçında attığı 2 golle, ligde yaklaşık 3 ay süren gol hasretine son vermiş oldu.

Ligdeki en son golünü ilk yarının son haftasında 29 Aralık 2013'te Fenerbahçe'ye karşı atan Brezilyalı futbolcu, o tarihten bu yana gol sevinci yaşamamıştı.

Kayserispor'da, Bursaspor maçına kadar forma giydiği 6 karşılaşmada ağları havalandıramayan Bobo, gol orucuna ancak bu hafta son verebildi.

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme tarafından karşılaşmaya ilk 11'de başlatılan Bobo, 5. ve 71. dakikalarda topu filelerle buluşturarak, uzun süren gol hasretini de bitirmiş oldu.

Ligdeki 78. golünü kaydetti

Bobo, Bursaspor maçında attığı golle, Spor Lig'deki 78. golüne ulaşmış oldu.

Bu sezon ligde 3 kez gol sevinci yaşayan Bobo, ligde geride kalan 7 sezonda 75 kez topu filelerle buluşturmuştu.

Bobo'dan gollerinin devamımı bekliyoruz

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, yaptığı açıklamada, Bobo'nun takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Bobo'nun ligin kalan haftalarında takıma daha fazla katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Seçme, şunları kaydetti:

"Bobo maalesef sezona şanssız bir şekilde başladı. Uzun süre sakatlıklarla uğraştı. Bursaspor'a gol atarak, uzun süren gol hasretine de son vermiş oldu. İnşallah kalan 9 haftada gollerini artırarak, takımına katkı vermeye devam eder. Taraftarımız ve camiamızın ondan beklentisi çok fazla. Bobo'dan gollerinin devamımı bekliyoruz. Ligde kalmak istiyoruz. Bu yüzden gollere, galibiyetlere ihtiyacımız var."

10 yıl önce