|

Boffin'den transfer açıklaması

Eskişehirspor kampın ikinci gününde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile yeni sezon çalışmalarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Eskişehirspor'un kaptanı kaleci Ruud Boffin, hakkında çıkan transfer haberleriyle alakalı konuştu.

Yeni Şafak
12:09 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 13/07/2016 Çarşamba
IHA
Eskişehirspor'un Belçikalı eldiveni Boffin uzun zamandır gündemde olan transfer söylentilerine açıklık getirdi.
Eskişehirspor'un Belçikalı eldiveni Boffin uzun zamandır gündemde olan transfer söylentilerine açıklık getirdi.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da adı uzun süredir transfer dedikodularına karışan kaleci Ruud Boffin gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Boffin Eskişehirspor'da kalıyor

Tecrübeli file bekçi, geleceğiyle alakalı hedefinin Eskişehirspor ile tekrar Süper Lig'e çıkmak olduğunu dile getirdi.


Kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Boffin, "Tesis ortamı gayet güzel ve herkes istekli, yeni oyuncularımız katıldı. Yavaş yavaş yeni oyuncularımız da adapte olmaya başladı. Çok profesyonel bir ekibe sahibiz istediğimiz hedefe ulaşmaya çalışacağız. Hedef çok basit şampiyon olmak ve layık olduğumuz lige Süper Lig'e ulaşmak istiyoruz" dedi.




'Şehir futbol için deli oluyor'

Ruud Boffin, "Ben taraftarımızı çok iyi tanıyorum, onlar her zaman bizim arkamızda, her zaman destekliyorlar şehir futbol için deli oluyor, bu şehirde Eskişehirspor'da oynamak oyuncular için inanılmaz bir deneyim olacak. Taraftarlar her zaman olduğu gibi arkamızda olarak bizi desteklesinler" ifadelerini kullandı.



'Eskişehirspor ile 3 yıllık sözleşmem var'

Transfer söylentilerine açıklık getiren Boffin, "Transferden her zaman söz ediliyor, Belçika'da iken her gün telefon alıyordum, şu takıma bu takıma mı gidiyorsun diye, ben bununla hiçbir zaman ilgilenmiyorum. Benim hala Eskişehirspor ile 3 yıllık sözleşmem var, hedefim Eskişehirspor ile yeniden Süper Lig'e çıkmak buraya konsantre olmuş durumdayım, bu dedikodular beni ilgilendirmiyor" diyerek sözlerini sonlandırdı.









#Ruud Boffin
#Eskişehirspor
8 yıl önce