|

Bolu'dan Jun çıktı

Trabzonspor'un yeniden kadroya dahil ettiği Tomas Jun, takıma girme yolunda Bolu kampında önemli gelişme kaydetti. Teknik direktör Ziya Doğan ve menajer Necmi Perekli, Çek futbolcunun performansından son derece memnun olduklarını söyledi.

00:00 - 8/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:18 - 8/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Bolu'dan Jun çıktı
Bolu'dan Jun çıktı

Kadro haricinde bırakıldıktan sonra başka takımla anlaşamayan ve affedilerek yeniden kadroya çağrılan Trabzonspor'un Çek futbolcusu Tomas Jun, Bolu'daki kampı en iyi değerlendiren isim oldu. Takımdan ayrı olarak çalışan Çek futbolcunun kamptaki performansı teknik direktör Ziya Doğan'ı memnun etti. Bu oyuncuyu deneyip durumunu görmek üzere kampa dahil eden Ziya Doğan, “Kendisi kamp programına harfiyen uyuyor. Önemli gelişme kaydetti. Takımdan ayrı kaldığı süre içindeki programı da hiç aksatmadı” ifadelerini kullandı.


ÇOK İYİ PROFESYONEL

Hiçbir futbolcuya önyargıyla yaklaşmadığını ifade eden teknik direktör Ziya Doğan, “Jun'un durumunu da değerlendireceğiz. Çalışmasından memnunum, katkı sağlayacağına inanıyorum” diye devam etti. Menajer Necmi Perekli de Tomas Jun'un çalışmasından ve yeniden takıma girebilme yönündeki çabasından son derece memnun olduklarını kaydetti. Tomas Jun'un profesyonelliğin gereklerini yerine getirdiğini kaydeden Perekli, “Tomas çok istekli. Kamp dönemi içinde çok iyi çalıştı. İlerisi için iyi sinyaller verdi” diye konuştu.



Futbolcular bizi umutlandırdı

Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, Bolu kampını yararlı bir biçimde geçirdiklerini söyledi. Perekli, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Oyuncular çok samimi, hırslı ve gayretli şekilde çalıştılar. Fiziksel olarak epey bir yol kat ettik. Yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncuların isteği bizi umutlandırdı” diye konuştu.


Futbolcuların duygu dolu ziyareti

Trabzonsporlu futbolcular Bolu Dağı'nda bulunan Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Basına kapalı yapılan ziyarette futbolcular duygusal anlar yaşadılar. Bazı futbolcular rehabilitasyon merkezinin içinde gözyaşlarını tutamazken, bazıları da çocuklara imza dağıttı.


Trabzonspor'un Bolu kampı bitti

Trabzonspor, dün sabah yaptığı antrenmanla Bolu kampını tamamladı. Bordo-mavili futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirirken, özellikle kalecilerin performansı beğeni topladı. Bu arada Bolu kampının ardından bordo-mavili takım, hafta sonunu izinli geçirecek ve 10 Eylül Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.


Risp'te hiçbir sorun kalmadı

Trabzonspor'da geçen sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor ile yapılan kupa maçında sakatlanan ve ameliyat olan savunma oyuncusu Risp'in sakatlığının tam olarak düzeldiği bildirildi. Kulüp doktoru Doç. Dr. Kalaycıoğlu, Risp'in takımla birlikte antrenmanlara çıktığını ve herhangi bir sorununun kalmadığını belirterek, oynama konusundaki kararı teknik heyetin vereceğini söyledi.



17 yıl önce