|

Boluspor iki futbolcuyu renklerine bağladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Samsunspor'da forma giyen Nikolay Elmilov Dimitrov ve Slavia Sofia oyuncusu Daniel Zlatkov ile anlaştı.

Aa
00:00 - 27/06/2013 Perşembe
Güncelleme: 11:29 - 27/06/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Boluspor iki futbolcuyu renklerine bağladı
Boluspor iki futbolcuyu renklerine bağladı

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, iç transferde istedikleri hedefe ulaştıklarını ve takımın iskeletini oluşturduklarını söyledi.

A takıma altyapıdan da oyuncu almak istediklerini ifade eden İnceayan, dış transfer konsunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

İnceayan, yabancı oyuncuların transferleri konusunda son noktaya gelindiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Samsunspor'un sağ açık oyuncusu 26 yaşındaki Nikolay Emilov Dimitrov ve Slavia Sofia takımının stoper oyuncusu 24 yaşındaki Daniel Zlatkov ile anlaşma sağladık. Dimitrov Türkiye'de tanınan bir oyuncu. Birçok takımda forma giymiş bir oyuncu. Daniel Zlatkov da kendi ülkesinde oynadığı takımda başarılar elde etmiş ve takımının ligi üst sıralkarda bitirmesine büyük katkı sağlamış bir oyuncu. Bu iki oyuncu ile gün içerisinde imzalarımızı atacağız. Oyuncularımız şuanda sağlık kontrolünden geçiriliyor."

Dış transferin tamamlanmasıyla asıl hedeflerinin ortaya çıkacağını anlatan İnceayan, "Hedefimiz, ilk altıydı fakat bu transferleri yaparak hedefimizin daha iyi bir yer, Süper Lig olduğunu gösterdik. İskeleti koruyarak oluşturduğumuz takımımızın ligde çok çok başarılı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

11 yıl önce