|

Borges imzaya kaldı

Brezilya basını, F.Bahçe'nin Borges'in transferi için Santos'la anlaştığını ve golcü oyuncunun bir kaç gün içinde sözleşme imzalayacağını iddia etti Orta sahanın sağına takviye yapmak için arayışlarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Juventus'ta forma giyen Miroslav Krasiç'in transferinden de vazgeçmiyor

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 29/12/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:05 - 29/12/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Borges imzaya kaldı
Borges imzaya kaldı

Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u renklerine bağlayarak ara transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, golcü transferi ve orta sahanın sağına almak istediği oyuncular konusunda çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Brezilya basını sarı-lacivertli kulübün uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Brezilya'nın Santos Kulübü'nde forma giyen forvet oyuncusu Borges'in transferini bitirmek üzere olduğunu iddia etti. Brezilya basınında yer alan haberlerde, bonservisi için 3 milyon euro istenen 31 yaşındaki golcü futbolcunun birkaç gün içinde F.Bahçe'ye imza atabileceği okuyuculara aktarıldı. Borges, Santos formasıyla Serie A'da 31 maçta 23 kez ağları havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki futbolcu, 1.76 metre boyunda olmasına rağmen attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Son olarak F.Bahçe Kaptanı Alex, Borges'in çok iyi bir golcü olduğunu ve alınmasını istediğini açıklamıştı. Orta sahanın sağ tarafına da takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kulübün Juventuslu Miroslav Krasiç ısrarı da sürüyor. Sırp oyuncuyu kiralama yönetimiyle kadroya katmak isteyen F.Bahçe'nin İtalya kulübüyle temasa geçmeye hazırlandığı ifade edildi. Sarı-lacivertliler, Ziegler'de olduğu gibi Krasiç'i de kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.


Emenike kalsaydı oynayamazdı

F.Bahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, internetteki twitter hesabından önemli mesajlar verdi. Sezon başında Karabükspor'dan transfer edilen ancak hiçbir resmi maça çıkmadan Rusya'nın Sportak Moskova Kulübü'ne satılan Emenike konusuna açıklık getiren Temelli, “Emenike kalsıydı, bu ortamda oynaması mümkün değildi” dedi. Temelli'nin taraftarların sorularına verdiği cevaplar şöyle:

* Santos iyi ki gitti, daha iyisi geldi.

* Niang bizden aldığının 2 katına 4 yıl garanti para alarak ayrıldı.

* Emre Belözoğlu sezon sonu inşallah ayrılmaz.

* Takımdan gidecekler olabilir.

* Aykut Kocaman'dan 10-15 yıl faydalanmalıyız.

* Senegalli Cisse gümdemimizde olabilir.

* Sağ kanata transfer yapmak için uğraşıyoruz.

* Mevlüt Erdinç'e bakıyoruz.

* Zieglerin bonservisini almak isteriz.


Topu kapan göze girdi

Fenerbahçe'nin dünkü çalışmasında, hırs vardı, tempo vardı, aynı zamanda Kocaman da fırça vardı. Aykut Kocaman yönetimindeki idman tamı tamına 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda iki mücadele sergiledi. Kocaman, topu kapamayan futbolcularına zaman zaman fırça attı.



12 yıl önce