|

Boselli Timsah'ta

Bursaspor aradığı golcüyü Güney Amerika'da buldu. Arjantin liginde Estüdiantes formasıyla 27 kez fileleri sarsan Mauro Boselli'nin yeşil-beyazlılarla anlaştığı ileri sürüldü

00:00 - 22/06/2010 Salı
Güncelleme: 00:19 - 22/06/2010 Salı
Yeni Şafak
Boselli Timsah'ta
Boselli Timsah'ta

Transferde ince eleyip sık dokuyan Bursaspor'un, Arjantin'in Estudiantes takımının süper yeteneği Mauro Boselli ile her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi. İtalyan golcünün 6 ay sonra sona erecek bonservisi sebebiyle kulübünün satışına sıcak baktığı öğrenildi. 25 yaşında ve 1.85 boyundaki İtalyan asıllı Arjantinli'nin bu sezon oynağı maçlarda 27 gol kaydetti. Bir çok önemli takımın peşinde olduğu Boselli'nin bugün Bursa'ya geleceği iddia edildi. Yeşil-beyazlıların Estüdiantes Kulübü'ne 1 milyon euro bonservis ödeyeceği, futbolcuyla ise yıllığı 1 milyon 200 bin euroya anlaşma sağlandığı kaydedildi. Bursaspor yönetiminin arayışlarının devam ettiği, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği raporlar doğrultusunda kadroya iki oyuncunun daha katılacağı belirtildi.


En büyük transfer kadroyu korumak

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, “Bizim en büyük transferimiz, geçen yılki şampiyon olan kadroyu korumak” dedi. Mestan, başarının sürekli hale gelmesi için gerekli çalışmayı yaptıklarını belirterek, “Teknik heyetin raporu doğrultusunda da önemli oyuncuları kadromuza katıyoruz. Tam anlaşma sağlamadan da isim açıklamıyoruz” şeklinde konuştu.



14 yıl önce