|

Bosna basını: Fatih Terim Galatasaray'a gidecek

Bosna Hersek Milli Takımı'nın başına geçmesi için Bosnalı yetkililerle masaya oturan Fatih Terim'le ilgili, flaş bir iddia geldi. Bosna basını, Fatih Terim ve federasyon arasındaki görüşmenin detaylarını yazdı.

Yeni Şafak
17:07 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 17:17 - 8/12/2017 Cuma
Diğer
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'da kazandığı başarılar sebebiyle sarı kırmızılıların efsanesi olarak görülüyor.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'da kazandığı başarılar sebebiyle sarı kırmızılıların efsanesi olarak görülüyor.

Sabah'ın Bosna basınını kaynak gösterdiği habere göre; Fatih Terim, Galatasaray'ın başına geçeceği için Bosna Hersek Milli Takımı hocalığını kabul etmedi.

Terim'in Galatasaray'la da görüştüğünü ve sarı kırmızılı kulüp için efsane statüsünde olduğunu belirten haberde, "Galatasaray'ın mevcut teknik direktörü Tudor aslında çok iyi bir iş çıkarıyor. Ancak kulübün patronu ile anlaşmazlık yaşıyor ve bu yüzden kendisine başka bir iş bulması gerekebilir." cümleleri yer aldı.

"Galatasaray'ın yeni hocası olacak"

Fatih Terim'in Galatasaray yedek kulübesine hazırlandığı için Bosna'dan gelen teklifi kibarca geri çevirdiği vurgulanırken, 'Çok kısa bir zaman içerisinde Galatasaray'ın yeni hocası olacak' dendi. Fatih Terim de Bosnalı yetkililer ile yaptığı görüşmenin ardından şöyle konuşmuştu;

#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce