|

Bosna'da kazanan dostluk oldu

Milli arayı iyi değerlendiren G.Saray, Bosna şampiyonu Sarajevo ile oynadığı hazırlık maçında dostluk bozulmadı. Enfes bir gole imza atan 20 yaşındaki Batuhan futboluyla alkış aldı.

Yeni Şafak ve
06:00 - 15/11/2015 Pazar
Güncelleme: 05:46 - 15/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray, milli maçlar için verilen arada Bosna-Hersek'in son şampiyonu Sarajevo ile yaptığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılar, 13. dakikada Olcan Adın ve 23. dakikada Sinan Gümüş'ün goleriyle iki farklı öne geçti. Sarajevo, bu gollere 27. dakikada Duljevic ve 43 dakikada Amer Bekic ile karşılık verince devre 2-2 bitti.



20'LİK YILDIZDAN FÜZE


İkinci yarının ilk dakikasında Amer Bekic topu bir kez daha ağlarımıza gönderdi: 3-2. G.Saray'ın genç yıldızı Batuhan Ergün, 72. dakikada Sabri'nin pasında ceza sahası dışından gelişine vurdu ve jeneriklik bir gole imza attı: 3-3. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, Sarajevo ile 3-3 berabere kaldı.



ÖN LİBERO GROSSKREUTZ


Maçta sezon başında transfer edilen ancak eksik evrak nedeniyle resmi olarak forma giyemeyen Kevın Grosskreutz, maça ön liberoda başladı. Alman futbolcu hırslı futboluyla alkış aldı. Genç isimlerden Yavuzhan Keleşoğlu, sahaya 11'de çıktı. Maça sağbekte başlayan 1995 doğumlu futbolcu, ikinci yarıda stoper olarak görev yaptı. Türkiye'den gelen 100 kadar G.Saray taraftarı da tribünde hazır bulundu.



G.Saray Adası sosyal tesis


Galatasaray Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda G.Saray Adası'nın gelecekte kullanımıyla ilgili üyelerin tercihi sosyal tesisten yana oldu. Mels Turizm firması ile olan kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek G.Saray Adası'nın yeni dönemde nasıl değerlendirileceğini karara bağlamak üzere TT Arena'da yapılan olağanüstü genel kurul, 938 üyenin katıldı. ımıyla yaklaşık 5 saat sürdü. El kaldırılarak yapılan açık oylamada, üyelerin büyük bölümü adanın sosyal tesis olarak kullanılması seçeneğini tercih etti. Bu seçeneği isteyen üyelerin büyük çoğunlukta olması nedeniyle tek tek sayım yapılmayarak, oy çokluğuyla karar alındı.


#Galatasaray
#milli maçlar
#Sarajevo
8 yıl önce