|

Bourceanu: Yeni takım yeni imaj

Pazartesi günü Trabzonspor'a imza attıktan sonra özel işlerini halletmek için ülkesi Romanya'ya dönen Alexandru Bourceanu, dün takıma kavuştu ve kazıttığı saçları dikkat çekti

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 7/02/2014 Cuma
Güncelleme: 23:59 - 6/02/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Bourceanu: Yeni takım yeni imaj
Bourceanu: Yeni takım yeni imaj

Trabzonspor, ligde Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken dün tesislerde yeni bir isim vardı. Transfer döneminin son gününde imza attırılan ve özel işleri nedeniyle ülkesine giden Rumen futbolcu Alexandru Bourceanu, dün Trabzonspor ile ilk idmanına çıktı.

28 yaşındaki orta sahanın yeni imajı ise zaten ilk kez idmanda yer alan oyuncunun tanınmasını iyice güçleştirdi. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetimindeki antrenmanda sakatlıkları bulunan Bamba, Malouda ile Colman katılmadı.

Yeni transfer Bourceanu'nun ilk idmanında takıma alışma evrelerinde olduğu gözlenirken hırslı çalışması dikkatlerden kaçmadı. Fizik gücü yüksek olan Rumen futbolcu, antrenmanda çalışkan tavırlar sergiledi.

Sanalda Juventus kapışması

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Juventus maçı için Torino'ya götürülecek iki taraftarı belirleyecek futbol video oyunu turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan futbolcular Emre, Adrian, Yusuf ile Caner, taraftarlarla oyun oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Turnuvayı kazanan iki taraftar, Trabzonspor kafilesiyle birlikte UEFA Avrupa Ligi maçı için Torino'ya gitmeye hak kazandı.

Yeni stada sponsor aranıyor

Akyazı Beldesi'nde deniz doldurularak kazanılan alanda kazık çakma işleminin ardından stadın betonarme yapısı yükselmeye devam ederken sponsor çalışmaları şimdiden başladı. Trabzonspor Yönetim Kurulu, yapımı devam eden Akyazı Projesi'nde yer alan stadın isim hakkı için üç firma ile görüşüyor.

Zokora'nın kardeşi amatörde!

Trabzonspor'un yıldız ismi Dider Zokora'nın kardeşi Arnaud Zokora ve yeğeni, Trabzon'da iki arkadaşıyla birlikte Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Beşirlispor Kulübü ile birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Beşirlispor yönetimi, iki oyuncunun lisansının çıkması için TFF'ye başvurdu.


10 yıl önce