|

Braga'dan ilginç Fenerbahçe benzetmesi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Braga, sarı-lacivertliler için, 'Portekiz aksanlı Türk rakip' benzetmesi yaptı.

Yeni Şafak
16:03 - 27/02/2016 السبت
Diğer

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği Braga, sarı-lacivertliler için ilginç bir tanımlama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinde Sarı Kanarya için 'Portekiz aksanlı Türk rakip' ifadesi kullanıldı.




Skorer'in aktardığına göre, takımın başında bulunan ismin bir Portekizli olan Vitor Pereira olduğu, ayrıca Nani, Raul Meireles, Bruno Alves gibi bir çok Portekizli futbolunun bulunduğuna dikkat çekildi. Ayrıca Portekizli olmayıp da yolu bu ülkeden geçmiş isimlerin de sarı-lacivertlilerin kadrosunda bulunduğunun altı çizildi. Fabiano, Diego, Abdoulaye Ba ve Markovic bu isimler arasında gösterildi.



'Pereira ile RVP'nin arası mayhoş'

Vitor Pereira ve Robin van Persie arasındaki gergin ilişkiye de değinilen tanıtımda şu ifadeler kullanıldı: "Tüm bu gerçeklerin yanında Fenerbahçe'nin kalitesi bu Portekiz aksanıyla sınırlı değil. Her ne kadar Vitor Pereira ile arasındaki ilişki söylendiğine göre mayhoş olsa da, Hollandalı Van Persie dünyanın saygı duyduğu bir isim"



'Doğru okudunuz!'

Tanıtım yazısı şöyle devam etti: "Fenerbahçe'nin bu sezonki performansı taraftarlarını memnun etti. Pereira'nın ekibi son 31 maçında yalnızca bir kez yenildi. Evet doğru okudunuz! Daha da ötesi, sezon başından bu yana tüm kulvarlarda sadece dört maç kaybettiler. Türkiye liginde Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı yapıyorlar."



Nani'den derbi yorumu







#braga
#fenerbahçe
٪d سنوات قبل