|

Brandao'ya izin çıktı

Futbol Şube Sorumlusu Üstünel'in yarın Ukrayna'ya giderek Brandao'nun bonservisi için Shaktar ile masaya oturacağı, anlaşma sağlanması halinde bu futbolcuyu Türkiye'ye getireceği belirtildi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 10/08/2008 Pazar
Güncelleme: 01:05 - 10/08/2008 Pazar
Yeni Şafak
Brandao'ya izin çıktı
Brandao'ya izin çıktı

G.Saray, Ricardo Oliveira transferindeki kötü sondan sonra bir kötü haber de Mc Carthy'den aldı. Bu gelişmelerin ardından G.Saray yönetimi son olarak girişimlerde bulunduğu Shaktar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Brandao üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Brezilyalı oyuncunun transferi için Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Lucescu'yu ikna eden sarı-kırmızılı yönetim, Brandao ile de senelik 900 bin euro karşılığında söz kesti.


SÜRPRİZ FUTBOLCU JACOBSEN

5 milyon euro bonservis ücreti talep eden Ukrayna kulübü ile görüşmelerde bulunmak üzere futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in yarın bu ülkeye gideceği ve anlaşma sağlanması durumunda ise Üstünel'in Brandao ile birlikte İstanbul'a dönecekleri belirtildi. Bu arada Brandao'nun transferinde hareketli günler yaşayan G.Saray'ın, Almanya'nın Nürnberg takımında oynayan Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Lars Jacobsen ile görüştüğü iddia edildi.

Ümit'in oynama şansı yok

G.Saray'da, sakatlanan Ümit Karan'ın, Steaua Bükreş maçında oynamasının zor olduğu açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik, Ümit'in sağ uyluk arka adalesinden sakatlandığını hatırlatarak, “Bükreş maçında oynama ihtimali yok denecek kadar az” dedi.



16 yıl önce