|

Brezilya-Sırbistan maçı ne zaman hangi kanalda?

Katar 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya ile Sırbistan karşı karşıya geliyor. G Grubu'ndaki Brezilya-Sırbistan maçı nefesleri kesecek. Brezilya ve Sırbistan'ın G Grubu'ndaki diğer rakipleri ise Kamerun ve İsviçre. Peki Brezilya-Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Brezilya-Sırbistan maçına ve Dünya Kupası'na dair detayları sitemizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
12:50 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:04 - 23/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Brezilya ile Sırbistan karşı karşıya geliyor.
Brezilya ile Sırbistan karşı karşıya geliyor.

Katar 2022 Dünya Kupası başladı. G Grubu'ndaki maçta ise Brezilya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. Daha önce 5 kez şampiyonluğa ulaşan Brezilya, Sırbistan'ı yenerek Dünya Kupası gruplarına galibiyetle başlamak istiyor. Brezilya-Sırbistan maçını İranlı hakem Alireza Faghani yönetecek.

Brezilya Dünya Kupası'nda 20 yıl sonra şampiyon olmak istiyor

1930'dan bu yana düzenlenen Dünya Kupası'na 21 defa katılarak rekor kıran Brezilya, 5 kez şampiyonluk yaşadı. Son şampiyonluğunu 2002'de elde eden "Sambacılar", yıldız futbolcusu Neymar'ın liderliğinde 20 yıl sonra tekrar dünya futbolunun zirvesine çıkmayı hedefliyor.

Brezilya-Sırbistan maçı daha önce oynandı mı?

Brezilya ile Sırbistan, Dünya Kupası'nda ikinci kez rakip olacak. 2018 Rusya'da oynanan grup maçını Brezilya 2-0 kazanmıştı.

Brezilya-Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

  • Brezilya ile Sırbistan, 24 Kasım Perşembe günü Katar'da karşı karşıya gelecek. Saat 22.00'de başlayacak olan Dünya Kupası maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.


#Brezilya
#Sırbistan
1 yıl önce