|

Brezilyalı golcü Aslan oluyor

Sarı-Kırmızılı yönetimin Santos Kulübü ile bağlarını koparan Leandro Damiao ile büyük oranda anlaşma sağladığı, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda Ryan Babel ve Martin Benitez alternatiflerinin hazır tutulduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
12:09 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:45 - 14/01/2016 Perşembe
Diğer

Donk ve Linnes transferleriyle biraz olsun rahatlayan Mustafa Denizli, golcü transferi için Sarı-Kırmızılı yönetime yoğun pres uyguluyor. Zira Tecrübeli hoca, golcü oyuncunun bir an önce transfer edilip takıma adapte olmasını istiyor.



Takvim'de yer alan habere göre Sarı-Kırmızılı yönetim, son yaptığı görüşmeler sonrasında Denizli'ye "48 saatte forvet işi bitecek. Bize 2 gün verin" dedi. Galatasaray'da forvet için en güçlü aday bonservisi elinde bulunan ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini açıklayan Brezilyalı Damiao.. Bu oyuncunun bonservisi olmasa da başarılı golcü imza parasında diretiyor. 26 yaşındaki golcü ile Galatasaray arasında köprü olan Taffarel bu transferde aktif rol oynuyor..




Son aday Babel

Bu oyuncuyla büyük oranda anlaşılmasına rağmen Galatasaray'ın diğer alternatif oyuncularla da bağlantısını koparmadığı öğrenildi. Listede bulunan diğer iki golcüler ise Independiente'li Nicolas Benitez ve Hollandalı Ryan Babel..



Arjantin Premier Lig'de 23 maça çıkarak 6 gol atan ve 4 de asist yapan Benitez, 2011 yılından beri bu takımda görev alıyor. Santrafor olarak ter döken ve daha çok forvete yardımcı olarak oynayan 1.73 boyundaki isim, sol kanatta da şans buluyor.



Galatasaray'da üçüncü sırada yer alan ise eski Kasımpaşalı Babel. Hollandalı futbolcu Galatasaray'a gelmek için Donk'la haber gönderdi. Donk, dünkü basın toplantısında da "Babel Galatasaray'a gelmek için can atıyor" ifadesini kullandı.










#galatasaray
#Leandro Damiao
#transfer
#ryan babel
#martin benitez
8 yıl önce