|

Bruma'nın yerine Meksikalı Lozano

Galatasaray'da Portekizli genç yıldız Bruma'nın Leipzig'e satılmasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılı kulübün scout ekibi, bu kapsamda Bruma'nın yerine alınabilecek ilk ismi yönetime önerdi.

Yeni Şafak
15:04 - 4/06/2017 Pazar
Güncelleme: 15:22 - 4/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Bruma'nın yerine düşündüğü Hirving Lozano, bu sezon Meksika'da dikkat çeken bir performans sergiledi.
Galatasaray'ın Bruma'nın yerine düşündüğü Hirving Lozano, bu sezon Meksika'da dikkat çeken bir performans sergiledi.

Galatasaray'da Bruma'nın satışının ardından Portekizli futbolcunun yerine kimin alınacağı merakla bekleniyor. Sarı kırmızılıların scout ekibi bu kapsamda yönetime ve teknik heyete ilk oyuncu önerisini yaptı.

Galatasaray scout ekibinin uzun süredir izlediği 21 yaşındaki Hirving Lozano, Bruma'nın yerine düşünülen isimlerin başında yer alıyor. Sarı kırmızılı kulübün oyuncunun transferi için maliyet bilgilerini istediği aktarılırken önümüzdeki günlerde resmi görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

Transfermarkt değerlerine göre 6.5 milyon euro bonservis bedeli belirlenen Lozano, Meksika'da geleceğin yıldızı olarak lanse ediliyor. Tekniğiyle dikkat çeken futbolcu, çıktığı 30 resmi maçta 18 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi.

Güney Amerika basınında Lozano için Avrupa'dan bir çok kulübün ilgi gösterdiği aktarılırken genç futbolcunun 10 milyon euro dolaylarında bir rakama gönderilebileceği ifade ediliyor.


Hirving Lozano nasıl bir oyuncu? Fikir sahibi olabileceğiniz bir tanıtım videosu;

https://www.youtube.com/embed/Pjhpv3koQn8

#Galatasaray
#Bruma
#Lozano
7 yıl önce