|

Bruno Alves için flaş iddia

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe’yle olan sözleşmesi biten Portekizli stoper Bruno Alves’le ilgilenen Cagliari’de başkan Tommaso Giulini transferle alakalı bilgi verdi. Tommaso Giulini, Bruno Alves’in transferinin zora girmesine karşın gerçekleşme ihtimalinin halen bulunduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:23 - 3/06/2016 Cuma
Güncelleme: 07:33 - 3/06/2016 Cuma
Diğer
Alves'in geleceği belirsizliğini koruyor.
Alves'in geleceği belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Portekizli stoper Bruno Alves ile ilgilen Cagliari'de en yetkili ağızdan konuyla ilgili açıklama geldi.



Cagliari başkanı Tommaso Giulini, İtalya'da bir radyo programında yaptığı açıklamada Bruno Alves transferinin son durumunu anlattı. Giulini, Alves'in Cagliari'ye gelme ihtimalinin düştüğünü ancak yine de olumlu gelişmelerin yaşandığını aktardı.



Transferde rekabet ettikleri takımlar bulunduğunu aktaran Giulini, “Bruno Alves'in Cagliari'ye gelmeyle ilgilendiğini biliyorduk. Transfer için bir rekabet söz konusu ve Bruno'ya sahip olmak isteyen birçok önemli takımla rekabet etmek kolay olmayacak. Onunla ikinci görüşmemiz, Milano'da olumlu bir havada geçti. Yüksek bir şansımız olmasa da transferi sonuçlandırmak için umarım üçüncü bir görüşmemiz olacak” diyerek görüşmelerle alakalı bilgi verdi.



Ödeyecekleri ücret ve sözleşme süresiyle alakalı bilgiler de veren Cagliari başkanı, “Bir milyon euro imza ücreti vermemiz zor ancak uzun süreli bir sözleşme önererek transfer etmeyi deneyebiliriz. Bu da Alves'in kariyerini Cagliari'de bitireceği anlamına gelir. Bu durum hem bizim hem de onun dikkatle düşünmemizi gerektirecek” şeklinde konuştu.



'Ya Porto'ya gidecek ya da…'

Sporcope'ta yer alan habere göre 35 yaşındaki Bruno Alves için iki olasılık bulunduğunu söyleyen Giulini, “Ona Fransa'dan da bir teklif var. Fenerbahçe'yle sözleşmesini yenilemeyecek. Zaten ailesinin de İstanbul'da kalmak gibi bir planı yoktu. İki olasılık var. Ya Porto'ya dönecek ya da Cagliari'de yeni bir maceraya atılacak” dedi.



“Transferin gerçekleşmemesi halinde izleyecekleri yolu da açıklayan Tommaso Giulini, “Mantıklı bakınca bazı kulüplerle rekabet edecek ekonomik gücümüz yok. Bu yüzden oyuncunun iradesine güveniyoruz. Eğer Bruno Alves olmazsa, defans için farklı bir oyuncu profili üstünde çalışma yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.









#Fenerbahçe
#Bruno Alves
8 yıl önce