|

Bruno Alves'e af çıktı

Fenerbahçe antrenmanında takım arkadaşlarıyla tartışan Bruno Alves, teknik direktör Vitor Pereira tarafından Gençlerbirliği maçı kadrosundan çıkarılmış ve süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Portekizli futbolcunun teknik direktör Vitor Pereira ve Uygar Mert'ten özür dilemesi üzerine affedildiği belirtildi.

Yeni Şafak
13:08 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 13:30 - 17/05/2016 Salı
Diğer
Süresi kadro dışı bırakılan Bruno Alves'e af çıktı.
Süresi kadro dışı bırakılan Bruno Alves'e af çıktı.

Süper Lig'İn 34. ve son haftasında 19 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.



Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü.



Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlar ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.



Luis Nani ve Simon Kjaer, özel program dahilinde çalışırken, Volkan Demirel ve Uygar Mert Zeybek tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.



Sarı-lacivertliler, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını 18 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.




Alves affedildi

Ntv Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'de süresiz kadro dışı bırakılan Bruno Alves; teknik direktör Vitor Pereira ve Uygar Mert'ten özür dilemesi üzerine affedildi.



Portekizli futbolcu, ligin 33. haftasındaki Gençlerbirliği maçının son antrenmanında takım arkadaşlarına sert girdiği için ortamın gerilmesine neden olmuş, Alves'in tavırlarına sinirlenen teknik direktör Vitor Pereira tecrübeli oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı.


















#Fenerbahçe
#Bruno Alves
8 yıl önce