|

B.Şehir 4'lü finalde

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Avrupa Kulüpler Judo Şampiyonası'nda Avusturya'nın SV Raika takımını yenerek Dörtlü Final'e kaldı. Büyükşehirli Judocular müsabakalarda 9 galibiyet, 3 yenilgi aldılar.

.
00:00 - 24/06/2001 Pazar
Güncelleme: 16:05 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
B.Şehir 4'lü finalde
B.Şehir 4'lü finalde

Kolay kazandılar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Avrupa Kulüpler Kupası 3. turunda, Avusturya'nın SV Raika takımını 9-3 yenerek "Dörtlü Final"e yükseldi. Cemal Kamacı Spor Salonu'ndaki müsabakalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi judocuları 9 galibiyet, 3 yenilgi aldı ve rakiplerini elemeyi bildi. İki takım arasında 1. tur maçları sonucu Bektaş Demirel, Andrey Shturbabin, Faskas Turayev, Kamol Muradov, İveri Jıkurauli ve Alex Davitashvili rakiplerini yenerken, Nestor Khergioni rakibine yenildi. Temsilcimiz Avusturya ekibi karşısında 1. turu 5-1 önde kapadı.

Selim 7 saniyede

2. tur maçlarında ise Bektaş Demirel, Andery Shturbabin, İrakli Uznadze ve Selim Tataroğlu rakiplerini yenerken, Selim Tataroğlu rakibini 7 saniyede yenerek en kısa müsabakayı gerçekleştirdi. Georgei Gugava ve İveri Jikurauli rakiplerine yenilirken, 2. turu 4-2 kazanan, toplamda da rakibini 9-3 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, böylelikle Dörtlü Final'e yükseldi. Dörtlü Final 10-11 Kasım'da finallere kalan takımların kentlerinden birinde yapılacak. Büyükşehir Belediyespor yetkilileri, finallerin İstanbul'da yapılmasını talep ettiklerini, kararın daha sonra verileceğini söylediler.


23 yıl önce