|

Bu daha başlangıç

Alman forvet, iki golle yıldızlaştığı karşılaşma sonunda takım arkadaşlarının tek tek tebriğini alırken, Quaresma'nın teşekkürü üzerine "Daha yeni başladım. Süper Lig'de gol kralı olacağım" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/09/2015 Salı
Güncelleme: 03:50 - 15/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan transfer ettiği Mario Gomez, Süper Lig'deki gol suskunluğunu Medipol Başakşehir karşısında bozdu. Ligin ilk 3 haftasında Beşiktaş formasıyla çıktığı karşılaşmalarda gol bulamayan Alman forvet, şanssızlığını kırarak kaydettiği iki golle hem takımına önemli bir galibiyet getirdi, hem de kendine olan güvenini tazelemiş oldu. Gomez, Başakşehir karşısında sergilediği performansla takımının en etkili oyuncusu olurken, kaleyi bulan 7 isabetli şuttan 5'inde imzası vardı; bunların ikisi ağlarla buluştu.



KENDİME GÜVENİM YERİNE GELDİ


Maçtan sonra Alman oyuncuyu takım arkadaşları tek tek tebrik etti. Soyunma odasında yanına gelerek kendisini golleri için kutlayan takım arkadaşı Quaresma'ya duygularını paylaşan Gomez, “Çalışmalarımın karşılığını almaya başladım. Kendime güvenim yerine geldi. Daha yeni başladım. Süper Lig'de gol kralı olacağım” dedi.



Oğuzhan 10 gün yok


Haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş, Oğuzhan'ın sakatlığıyla sarsıldı. Milli takımdan sakat dönen ve Başakşehir'e karşı oynaması son gün belli olan milli yıldızın, sakatlığı tekrarladı. İlk devre sonunda ağrıları arttığı için oyundan çıkartılan Oğuzhan'ın kontrol amaçlı MR'ı çekildi. Çekilen MR sonucunda genç yıldızın, sol baldır adalesindeki ödemin ve kas içi yanmanın devam ettiği belirlendi. 1 hafta takımdan ayrı çalışacak Oğuzhan, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Skenderbeu ve Süper Lig'deki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Tedavisine başlanan yıldız oyuncu, Fenerbahçe maçına yetiştirilecek.



Skenderbeu maçına Macar hakem


Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile Perşembe günü deplasmanda


oynayacağı ilk hafta maçını, Macar hakem Tamas Bognar yönetecek. Karşılaşma TSİ 22.05'te.



Avrupa kadrosu belli MOTTA YOK!



Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak 21 kişilik kadroyu UEFA'ya bildirdi. Listede sakatlığı bulunan Tolgay Arslan ile sahalara erken dönmesi beklenen Veli Kavlak ile Brezilyalı sol bek Ramon Motta'nın isimleri yer almıyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarındaki ilk maçını Perşembe günü Arnavutluk deplasmanında Skenderbeu ile oynayacak.



Sezer Öztürk'e tweet cezası geliyor!





Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu Sezer Öztürk'ün KasımpaşaF.Bahçe maçı oynandığı sırada F.Bahçe formalı fotoğrafı paylaşması olay oldu. Yönetimin, Sezer'e para cezası vereceği öğrenildi.





#Beşiktaş
#Skenderbeu
#Mario Gomez
#Süper Lig
9 yıl önce