|

Bu gidişle hiç futbolcuları kalmayacak!

Dış transferde henüz siftah yapamayan Akhisar Belediyespor'da yaprak dökümü devam ediyor. İki isim daha ayrılırken yönetim de üç futbolcudan kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

İha
00:00 - 14/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:18 - 14/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Bu gidişle hiç futbolcuları kalmayacak!
Bu gidişle hiç futbolcuları kalmayacak!

Daha önce Sertan Vardar, Serkan Yalçın, Erkan Taşkıran, Alessandro Riedle, Adinoy Sani, Luciano Guaygochea, Özgür Can Özcan, Hakan Ateş, Gökhan Dinçer, Mustafa Aşan, Kerem Bulut, Önder Akdağ, Oğuzhan Azğar ve Bekir Öztürk'le yolları ayıran Yeşil-Siyahlılar Emin Aladağ, Ivan Sesar ve Evren Özyiğit'e de kulüp aramasını bildirdi.

Bu arada kaptan Emrah Eren'in yönetimden affını isteyip takıma veda ettiği, parasal konularda anlaşma sağlanamayan Çağdaş Atan'ın da ayrıldığı açıklandı.

Futbolcularla masaya oturuldu

Sözleşmeleri devam eden Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Tuncel, Uğur Demirok, İsmail Konuk, Ahmet Cebe, Kerim Zengin, Merter Yüce, Kenan Özer, Güray Vural, Bruno ve Mehmet Akyüz'le 2016'ya kadar yeni mukavele imzalayan yönetim, Bilal Kısa, Omar Niasse, İbrahima Sonko, Bahattin Köse ve Wato Kuate ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu futbolcularla da 2016'ya kadar yeni sözleşme imzalamak istediklerini dile getiren Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Dış transferde görüştüğümüz isimler var. İç transferde ortaya çıkacak son tabloya göre, bu oyunculardan gerekli olanlarla mukavele yapacağız" dedi

10 yıl önce