|

Bu heyacanla kupayı alırız

G.Saray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, basketbol takımındaki ruh ve heyecanın futbol takımında da olduğunu ve bu hırsla şampiyon olacaklarını söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:50 - 10/03/2015 Salı
Yeni Şafak
Marmara Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele katılan G.Saray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, panel öncesinde basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı. Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker'i mağlup ettiği maçta basketbolcuların ortaya koyduğu performanstan övgüyle bahseden Yasaman, aynı hırsın futbol takımında da olduğunu kaydetti. "Galatasaraylılık ruhu ortaya çıktı" diyen Yasaman, "Sinan sakat sakat oynamasına rağmen 25 sayı attı. Futbolda da bu ruh ve heyacan var. Bu heyacanla şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

EN AZINDAN BİR PUANLA DÖNMELİYDİK

"Kadıköy'de kaybettik ama yine lider olarak döndük" diyerek sözlerine devam eden Yasaman, "Kazanmış olsaydık F.Bahçe'yi safdışı bırakacaktık ama olmadı. Bu maçta F.Bahçe'nin telafisi yoktu, mutlaka kazanmak zorundaydı. Biz de kazanmak için oynadık. İkinci yarı psikolojik olarak geri çekildik. En azından bir puanla dönmeliydik" diye konuştu.

BAŞKANIN GALATASARAYLILIĞI TARTIŞILMAZ

Yasaman, Başkan Duygun Yarsuvat'ın F.Bahçe maçı sonsasındaki 'Gelenek bozulmadı' sözü içinse şu yorumu yaptı: "Başkanımız çok koyu bir Galatasaraylıdır.  O sözü Fenerbahçelilerin algıladığı gibi söylememiştir."

Albayrak: Gerekirse cebimden öderim

G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, F.Bahçe karşısında eksik kadroya rağmen kazanan basketbol takımına jest hazırlığında. Galibiyeti değerlendiren Albayrak, "Basketbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tüylerim diken diken oldu. Onların başımın üzerinde yeri var. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Onları artık ödüllendirmemiz lazım. Bunu yönetime sunacağım, olmazsa kendim ödüllendireceğim" dedi.


Veteranlardan destek sizinle tamamız

Eski Galatasaraylı futbolcular, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü çerçevesinde "Sizinle tamamız" sloganıyla down sendromlu çocuklarla gösteri maçı yaptı. Maça eski futbolculardan Hakan Ünsal, Ergün Pembe ve Emre Aşık katıldı.

#Marmara Üniversitesi
#G.Saray
#Hamdi Yasaman
9 yıl önce