|

'Bu olay Trabzonspor'a sabotajdır'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe'ye yapılan saldırının Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan bir sabotaj olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
00:53 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 21:55 - 4/04/2015 Cumartesi
IHA

Çaykur Rizespor ile bu akşam Rize'nen oynadıkları Spor Toto Süper Lig maçı sonrasında İstanbul'a dönmek üzere karayolu ile Trabzon Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan saldırı sonrası Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, havalimanına gelerek sarı-lacivertli kafileye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Aslan, burada Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile görüştü.



Olayın yaşandığı bölgeyi tam olarak bilmediğini belirten Aslan, "Otobüsün devrildiğini bir düşünsenize o insanların başına orada bir şey gelse yaralansalar, ölseler bunun açıklamasını Trabzon olarak nasıl yaparız biz. Trabzonspor olarak demiyorum. Bunun Trabzonspor ile hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Belki aramızda yaşanan sözlü ufak tefek tartışmalar dolaysıyla eskiden bir takım sürtüşmeler yaşanmıştır ama bu sıralar bizim Fenerbahçe ile bir maçımız yok. Fenerbahçe ile yakın zamanda olumsuz bir diyaloğumuz yok. Nereden çıktı. Kim yaptı. Nasıl yaptı. Hiç anlaşılır bir şey değil. Bunu ben bir akıl tutulması olarak görüyorum. Bu Trabzon'a yapılmış bir cinayettir. Trabzon'a ve Trabzon insanına, Trabzonspor'a yapılan bir sabotajdır. Bunu kim yapmışsa en kısa zamanda adalete teslim edilip en şiddetli cezalar verilmesini istiyoruz. Bunun üzerinde Trabzonspor olarak da duracağız. Bunu biz Trabzon ve Trabzonspor olarak hak etmiyoruz. Biz Trabzon olarak olumsuz bir leke aldık. Belki her şeyde bir hayır vardı. Dostlukların kurulmasında bir vesile olabilir diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

#yakup aslan
#trabzonspor
#fenerbahçe
#mahmut uslu
9 yıl önce