|

'Bu turu da geçeriz'

Erciyesspor Başkanı Kemaloğlu, Atletico Madrid'ten korkmadıklarını söyledi. Teknik direktör Bulut da İspanya'da iyi bir sonuç alacaklarını belirtti.

00:00 - 20/09/2007 Perşembe
Güncelleme: 03:09 - 20/09/2007 Perşembe
Yeni Şafak
'Bu turu da geçeriz'
'Bu turu da geçeriz'

Kayseri Erciyesspor, UEFA Kupası 1. turunda Atletico Madrid'le deplasmanda yapacağı ilk maçtan iyi bir sonuç bekliyor. Başkanı Enver Kemaloğlu, İspanyol ekibinin gücünü bildiklerini, ancak korkmadıklarını söyledi. Başkan Kemaloğlu, “Genç ve mücadele etmeyi bilen bir kadroya sahibiz. Yapacağımız maçtan iyi bir skorla dönüp, Kayseri'de tur atlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Mehmet Bulut da daha önce İsrail'in Tel Aviv takımını elediklerini hatırlatarak, İspanya'da Atletico Madrid karşısında iyi bir sonuç almaya çalışacaklarını kaydetti.


RAKİBİ TANIYORUZ

Kayseri Erciyes- spor'un sürpriz yapmayı sevdiğini ifade eden Mehmet Bulut, “Rakibimizi çok iyi tanıyoruz, ama onlar bizi yeterince tanımıyor. Bu farkı iyi kullanabilirsek Kayseri'ye umutla dönebiliriz. Kayseri Erciyesspor zoru sever” diye konuştu.

Teknik direktör Mehmet Bulut, 90 dakika boyunca istedikleri sonucu almak için takım olarak büyük bir mücadele vereceklerini sözlerine ekledi.


Madrid'de 3 oyuncu sakat

Atletico Madrid'de Erciyes maçı öncesi 18 kişilik maç kadrosu açıklanırken, 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Teknik direktör Vicente Calderon'ın açıkladığı listede daha önce sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Luis Garcia, Fabiano Eller ve Cleber Santana yer aldı. Sakat Motta, Miguel de las Cuevas ve Valera Erciyes maçında oynamayacak.


Erciyes sürpriz peşinde

UEFA Kupası ön eleme turunda İsrail'in Maccabi takımını eleyerek herkesi şaşırtan Türkiye Birinci Ligi ekiplerinden Kayseri Erciyes bu akşam İspanyol devi Atletico Madrid ile karşılaşıyor. Bir alt lig takımı olduğu halde UEFA 1. turunda oynama hakkı elde ederek herkesin takdirini kazanan mavi-siyahlılar'da hedef İspanya'dan tur için avantajlı bir skorla dönmek. İspanyol basını A. Madrid'i maçın mutlak favorisi olarak gösterdi. Ancak İspanyol takımının bir sürprizle karşılaşmamak için sahaya as oyuncularıyla çıkacak.



17 yıl önce