|

Bucaspor bombayı patlattı!

Turkcell Süper Lig ekibi Bucaspor'un uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Angolalı Mateus Alberto Contreiras Gonçalves (Manucho) ile sözleşme imzalayacak.  

Aa
00:00 - 3/08/2010 Salı
Güncelleme: 14:54 - 3/08/2010 Salı
Yeni Şafak
Bucaspor bombayı patlattı!
Bucaspor bombayı patlattı!

Kulüpten yapılan açıklamada, gece yarısı İzmir'e gelen Manucho'nun sabah saatlerinde Buca Tıp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Angolalı golcüyle, bir sağlık soruna rastlanmaması durumunda saat 17.00'de Buca Belediyesinde, Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın da katılacağı törenle kiralık olarak resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.


MANUCHO

2008-2009 sezonunda ülkesinin Petro Atletico takımından Manchester United'a transfer olan 27 yaşındaki Manucho, çalışma izni alamadığı için sadece 1 maçta forma giyebildi. 

Kiralık olarak Yunanistan'ın Panathinaikos ve İngiltere'nin Hull City takımlarında oynayan golcü oyuncu, geçen sezon İspanya'nın Real Valladolid takımına transfer oldu, 24 maçta fileleri 4 kez havalandırdı. 

Kariyerinde 135 maçta 49 gol kaydeden Manucho, Angola Milli Takımı'yla da 33 müsabakada 16 kez gol sevinci yaşadı.

Öte yandan Bucasporlu futbolcular sabah sağlık testlerinden geçerken, denemeye gelen İrlandalı Ross Redman ile Kevin Braniff'in yanı sıra Nijeryalı Henry Uchechukwu'nun perşembe günü Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak Akhisar Belediyesi maçında forma giyeceği bildirildi.


14 yıl önce