|

Bugün mutlaka izlenmesi gereken maçlar

Bugün, Süper Lig, Premier Lig, İngiltere Championship ve Fransa Lig 1'de hayati önem taşıyan karşılaşmalar oynanacak. İşte hafta sonu evinde oturacaklar için seyredilmesini tavsiye ettiğimiz 5 maç...

Yeni Şafak
10:19 - 7/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:27 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Günün futbol ekranı
Günün futbol ekranı

Süper Lig'de kim kalacak, Premier Lig'den düşen son takım kim olacak, Premier Lig'e çıkacak ikinci takım kim olacak, Fransa Lig 1'de Şampiyonlar Ligi'ne gidecek ikinci takım kim olacak? İşte tüm bu soruların cevapları bugün belli olabilir.



İşte futbolseverlerin izlemesi gereken 5 maç;



M'Brough-Brighton

İngiltere Championship'ten Premier Lig'e çıkacak ikinci takımı belirleyecek olan M'Brough-Brighton maçı Ada'da birinci gündem maddesi. 88 puanlı iki takımın maçında beraberlik halinde M'Brough bir üst lige çıkacak. Brighton'un Premier Lig'e çıkması için bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor.






Sivasspor-G.Birliği

Süper Lig'de 26 puanla 17 .sırada bulunan Sivasspor, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in gelişiyle yükselişe geçen Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Kırmızı beyazlılar, 3 puan alması halinde ligin bitimine 2 hafta kala umutlarını sürdürecek.






G.Antep-Eskişehir

Süper Lig'de günün en dikkat çeken maçı hiç kuşkusuz Gaziantep-Eskişehirspor maçı olacak. İki takımda küme düşme hattından kurtulmak için bugün karşı karşıya gelecek. Final niteliğindeki karşılaşma 16.00'da başlayacak. Bu mücadelede Gaziantespor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın da takımının başında olacak.






Aston Villa-Newcastle

Premier Lig'de küme düşmeyi garantileyen Aston Villa, Benitez'in teknik direktörlüğünü yaptığı Newcastle United'ı konuk edecek. 33 puanla 17. sırada bulunan Newcastle United bu karşılaşmayı kazanması durumunda ligin bitmesine 1 hafta kala Premier Lig'de kalma umutlarını arttıracak. Bu kritik mücadele 17.00'de başlayacak.



Fransa Lig 1'de bugünkü Lyon-Monaco maçnı kazanan takım Şampiyonlar Ligi'ne gitme yolunda büyük avantaj yakalayacak. 63 puanlı iki takımın maçında kazanan ligin bitmesine 1 hafta kala rakibinin önüne geçecek. Bu dev karşılaşmda 22.00'de başlayacak.






Tüm bu karşılaşmaları yenisafak.com canlı anlatım sayfasından takip edebilirsiniz...





#M'Brough
#Brighton
#Sivasspor
#Gençlerbirliği
#Gaziantepspor
#Eskişehir
#Aston VillaiNewcastle
#Lyon
#Monaco​
8 yıl önce