|

Bülent Korkmaz Galatasaray'ı reddetti

Galatasaray Yönetimi'nin teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Bülent Korkmaz ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Sarı-Kırmızılı yönetim, genç teknik adama '9 haftalık' teklifini kabul ettiremedi.

Yeni Şafak
10:06 - 16/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:22 - 16/03/2016 Çarşamba
Diğer

Galatasaray'da Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze töreni sonrası önemli bir gelişme yaşandı. Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla teknik direktör Bülent Korkmaz 'la masaya oturan idareciler orta yolu bulamadı.



Daha önce prensipte anlaşan tarafların Florya'daki görüşme sonrası köprüleri atmasının sebebi ise sözleşme süresindeki anlaşmazlık. Zira başkan Dursun Özbek'in daha önce 1.5 yıllık kontrat önerdiği Korkmaz'a bu kez farklı bir teklif yapıldı.



Fanatik'te yer alan habere göre; Florya'da Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Bülent Korkmaz, daha önce prensipte evet dediği yöneticilerin son teklifine olumsuz yanıt verdi. Yönetim cephesinin "Sezon sonuna kadar takımın başına geç" teklifi genç hocadan kabul görmedi. Korkmaz, "9 haftalığına takımın başına geçersem, oyuncu grubuna kendimi kabul ettiremem" ifadesini kullandı. Yöneticiler geri adım atmayınca Korkmaz teşekkür ederek masadan kalktı.



Yerli teknik adama sıcak bakılmıyor

Anlaşmazlığın başka sebepleri olduğu da konuşuluyor. İddiaya göre Mustafa Denizli sonrası Florya'da tekrar işbaşı yapan Mehmet Özbek ile futbol direktörü Cenk Ergün yerli teknik adama sıcak bakmıyor.



Ayrıca yabancı oyuncuların önemli bir kısmının da Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli tecrübeleri sonrası Türk teknik adamla çalışmaya çok da yakın olmadıkları biliniyor.



Fener maçında hocasız

Bu şartlarda Galatasaray'ın hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça kadar yeni bir teknik adamla çıkması düşük bir ihtimal görünüyor.





#bülent korkmaz
#galatasaray
8 yıl önce