|

Burak: Alıştım artık!

Galatasaray'ın yıldız isimleri Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:38 - 4/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:42 - 4/06/2015 Perşembe
IHA

Sezonu değerlendiren Hamit Altıntop, “İnişli çıkışlı sezondu. Böyle bitirmemiz bizim adımıza çok güzel oldu. Şuanda Türkiye'nin en iyi takımıyız. 300 gün sahaya çıkıp bunu elde etmek güzel. Bütün takımları tebrik etmek lazım. Bütün takımlar emek sarf etti. Sonunda kupayı almamız güzel durum. Umarım ligin kalitesi gelecek sezon daha da artar” dedi.



Takımın başarısı ile ilgili konuşan Altıntop, “Takım uzun zamandır beraber. Ben 3 yılda 6 kupa kazandım. Bunlar güzel şeyler. Ama en az hatayı biz yapıyoruz. Bunu her idman ve maçta azaltmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.



'Hak ettiğimiz kupaları aldık'

Bundan sonraki takımın hedefleriyle ilgili açıklama yapan Altıntop, şöyle devam etti:


“Bundan sonra en iyisini yapmak. Az hata yapmamız gerekiyor. Tam istediğimiz istikrarı bulamadık. Ama diğer takımlarda bulamadı. Sonunda hak ettiğimiz kupaları aldık.”



Burak: Eleştirilere alıştım

Burak Yılmaz ise, “Çok mutlu ve gururluyuz. Seneler sonra iki kupayla kapattık. Aslında en çok eleştiri aldığımız sezonu 2 kupayla kapatmak büyük gurur. Hepimize hayırlı olsun. Taraftarımıza armağan olsun” diye konuştu.



Kendisine yapılan eleştirilen konusunda Yılmaz, “Önümüzdeki sezon da eleştirileceğim. Yine gol atacağım veya atamayacağım. Ben bunlara alıştım. Aslında gol atmak önemli değil. Yeter ki kupaları kazanalım. Ama benim görevim gol atmak ve asist yapmak” şeklinde konuştu.



Selçuk: Beraber başardık

Galatasaray'ın yetenekli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ise, şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle Bursaspor'u tebrik ediyorum. Sadece biz kupayı kaldırdık. Hedefimiz kupayı da kaldırmaktı. Bunu da başardık. Taraftarımıza armağan olsun. Sezona iyi başlamadık. Ama Hamza hocanın gelmesiyle birlikte daha güzel oynamaya başladık. Aslında iyi oyunculardan kurulu bir takımdık. Şampiyon olmak istiyorsak hep beraber yapmamız lazım. Bunu da başardık.”

#Galatasaray
#Ziraat Türkiye Kupası Finali
#Hamit Altıntop
#Selçuk İnan
#Burak Yılmaz
9 yıl önce