|

Burak-Giray içeri Glowacki-Brozek dışarı

Milli takımdan sakat dönen Burak ve Giray, 18 kişilik kadroya dahil edildi; oynayıp oynamayacağı ise belirsiz. Şenol Güneş, Glowacki ve Brozek'i ise İnter maçına saklıyor

00:00 - 18/11/2011 Cuma
Güncelleme: 02:01 - 18/11/2011 Cuma
Yeni Şafak
Burak-Giray içeri Glowacki-Brozek dışarı
Burak-Giray içeri Glowacki-Brozek dışarı

Trabzonspor'da, yıldız oyuncular Burak Yılmaz ve Giray Kaçar, Mersin İdman Yurdu maçının 18 kişilik kadrosunda yer alırken teknik direktör Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynanacak İnter karşılaşmasını düşünerek Glowacki ve Pawel Brozek'i kadro dışında tuttu. Milli maçta sakatlanan Burak ve Giray'ın kadroya alınmalarına rağmen bugünkü maçta ilk 11'de forma giyip giymeyecekleri ise belirsizliğini koruyor. Tecrübeli teknik adamın ilk etapta bu iki oyuncuyu 11'de düşünmediği, maçın gidişatına göre değerlendireceği öğrenildi.


Cezalar can sıkıyor

Trabzonspor Kulübü, saha olayları nedeniyle yenen cezalar üzerine taraftarlardan daha dikkatli davranmalarını istedi. Cezalardaki yaptırımların ağırlaştığına dikkat çeken bordo-mavili kulübün yaptığı açıklamada Trabzonspor'a daha az tolerans uygulandığı vurgulanarak “Stadyumlardaki kurallara uymayanlar kulübümüze getireceği zakarların yanı sıra kendileri de çok ciddi cezalarla karşı karşıya kalacaklardır. Yasalar gereği şikeyle ilgili tezahüratlar da kesinlikle yasaktır ve ciddi cezalar içermektedir. Tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” denildi.


Trabzon'un hedefi liderlik koltuğu

Haftanın açılış maçında Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak lig ikincisi Trabzonspor, bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor. Son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlikle hiç yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Mersin deplasmanında iyi grafiğini sürdürmek istiyor. F.Bahçe'nin 2 puan gerisinde yer alan Karadeniz ekibi, geçen sezonun 30. haftasında rakibine liderliği kaptırmış ve ligi 2. bitirmişti.


12 yıl önce