|

Burak sevinci

Daha önce 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Burak’ın Çaykur Rize maçında forma giyme umudu doğdu. Son idmana katılan golcü futbolcunun bugünkü maçta oynama ihtimalinin yüksek olduğunu belirtildi.

Yeni Şafak ve
00:59 - 25/01/2015 Pazar
Güncelleme: 22:59 - 24/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray’da Burak Yılmaz sevinci yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda Alanya kampında River Plate ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan golcü futbolcunun Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyme umudu doğdu. Uygulanan tedaviye olumlu yanıt veren ve hızlı bir iyileşme gösteren milli futbolcunun son idmanda önce sahada sonra salonda çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Takımda büyük bir stoper krizi yaşayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Burak’ın idmana katılışıyla biraz olsun rahat bir nefes aldı. Burak Yılmaz'ın Çaykur Rizespor maçında forma giyip giymeyeceğine maç saatinde karar verileceğini ifade eden sağlık heyetinin, durumu iyi giden golcü oyuncunun oynama ihtimalinin yüksek olduğunu belirttikleri öğrenildi.


KORAY GÜNTER DE DÖNDÜ 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bugün sahaya süreceği 11'i Burak’ın durumu belirleyecek. Bu oyuncunun oynaması halinde sahaya 4-4-2 çıkmayı planlayan genç teknik adam, ileride Burak-Umut ikilisini  görevlendirecek. Golcü oyuncunun yokluğunda ise Umut’u ileride tek bırakacak olan Hamzaoğlu, bu oyuncuyu arkadan Melo, Emre, Hamit, Selçuk ve Sneijder ile destekleyecek. Uzun süren sakatlığını atlatan Koray Günter de bugün takımdaki yerini alacak. 


Sneijder'in kankası geliyor

Türkiye’de stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Yurt içinde kime elini attıysa maliyeti yüksek gelen sarı-kırmızılara Sneijder'in Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı Ron Vlaar önerildi. İngiliz ekibi Aston Villa ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Ron Vlaar, 29 yaşında ve 1.89 boyunda.


2 milyon TL kasada

Sarı-kırmızılı kulübe yapılan 280 yeni üyenin yaptığı ödemeler sonrasında Galatasaray kulübü, yaklaşık 2 milyon TL gelir elde etti. 120 civarı Galatasaray Liseli olan yeni üyelerden 600 TL üyelik aidatı alınırken, birinci derecede 35 kongre üyesi eş ve çocuk olmak üzere bin 250 TL, lise dışından ise kulübe üye olan 125 kişiden 10 bin TL giriş üyelik aidatları toplantı.

#galatasaray
#burak yılmaz
#transfer
#sakatlık
9 yıl önce