|

Burak Yılmaz: Beşiktaş taraftarı döver de sever de

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, İstanbulspor galibiyeti sonrası siyah-beyazlı taraftarlara seslendi.

18:56 - 8/10/2023 Pazar
Güncelleme: 19:42 - 8/10/2023 Pazar
Yeni Şafak
Burak Yılmaz ilk galibiyetini aldı.
Burak Yılmaz ilk galibiyetini aldı.

Trendyol Süper Lig 8.hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Şenol Güneş istifası sonrası geçici olarak takımın başında Teknik sorumlu olarak çıkan Burak Yılmaz, maç sonu basın toplantısında konuştu.


Burak Yılmaz'ın öne çıkan açıklamaları:
'Onlara sırt çeviremeyiz'

"Taraftar döver de sever de. Sert dövüp, güzelce sevdiğini gördüm. Oyuncularla taraftar arasında problem olduğunu düşünmüyorum. Taraftarın tepkisi varsa buna kulağımızı kapatamayız. Bunu lehimize çevirebiliriz sahadaki mücadelemizle. Buna kayıtsız kalamayız"


'İstanbulspor'u tebrik ediyorum'

"Ben kötü oynadığımızı düşünmüyorum ancak yeter mi? Yetmez. Zaman zaman oyundan düştük, zaman zaman kontrolü aldık. İstanbulspor'u tebrik ediyorum, burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar."


'Bir çiçekle bahar gelmez'

"Taraftarlarımıza maç sonundaki sevgi gösterileri için teşekkür ederim. Ancak bir çiçekle bahar gelir mi? Gelmez tabii"


'Galibiyet Şenol hocama'

"Şenol Güneş hayatı boyunca oyuncu ilişkileriyle bilinen biri. Bunun içinde ben de varım. Kendisi 'bunlarla yapamazsın, bunlar deli' denen adamlarla yola çıkıp başarılı olmuş bir teknik adam. Böyle düşünülmesini konduramıyorum. Hoca böyle oyuncuları çamurdan alıp en tepeye çıkarmıştır. Oyuncuların ne kadar üzüldüğünü görmüşsünüzdür"


Galatasaray derbisi

"Galatasaray maçına kadar 15 günümüz var. Gerekli şekilde hazırlanarak oraya gideceğiz"


'Milli Takım'dan teklif aldım'

"Vincenzo Montella'nın yardımcısı olması yönünde teklif aldım. Beşiktaş'ı bırakamayacağımı söyledim kendilerine. Beşiktaş da canımızdır. Gelinen süreç bizi buraya getirmiştir. Milli takım yetkililerine de teşekkür ediyorum. Bana gösterdikleri anlayış ve destek beni çok mutlu etti. Montella'ya da başarılar diliyorum, o da bana güzel bir mesaj attı"


'Gece hiç uyumadım'

"Ben dün gece hiç uyumadım. Bugün asıl olay otobüse binince oldu. Hocanın yerine oturdum. Hocanın odasına geçirdiler beni. Hocanın yerine de oturunca bazı şeyler kafama dank etti. Bugün bayrağı ondan aldım. İnşallah onun kadar başarılı olabilirim ve Türk futbolunda en tepeye onun gibi çıkabilirim. Ondan almak ayrı bir güzeldi. Bugün çok duyguluydum. Otobüse binince kötü oldum. Belli etmemeye çalıştım. Bütün duyguları bir arada yaşadığım bir gün"


'Her tercihe saygım sonsuz'

"Başkanımız yarın gelip 'Burak teşekkür ederiz' dediği zaman kalkar, sarılır vedalaşırım ve gönül koymadan giderim. Benim her tercihe saygım sonsuzdur. Bugün böyle bir tercih oldu. Uzun vadeli bir şey konuşmadık. Bu maçtan sonra her şeyin konuşulabileceğini düşünüyorum. Şu anda 1 günlük verildi bu görev. 2-3 gündür layıkıyla yaptığını düşünüyorum. 1 aysa 1 ay, 1 seneyse 1 sene hiç problem yok. Kontratla alakalı, ne kadar kalmakla alakalı en ufak soru işareti yok. Ne kadar derlerse buradayım, 'git' dediklerinde giderim"







#Burak Yılmaz
#Beşiktaş
#İstanbulspor
7 ay önce