|

Burak Yılmaz gidiyor!

Sivasspor maçında yedek kalan, Osmanlıspor maçında da oyundan alınan Burak Yılmaz gündeme bomba gibi oturdu.

Yeni Şafak
11:25 - 25/08/2015 Salı
Güncelleme: 12:47 - 25/08/2015 Salı
Diğer

Galatasaray'da Osmanlıspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgi kadar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Burak Yılmaz'ı oyundan çıkarması ve sarı-kırmızılı taraftarlardan gelen tepkiler gündeme oturdu.



Sporx'te yer alan habere göre; teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamalarda her ne kadar Burak Yılmaz ile arasında bir sorun olmadığını ifade etse de milli golcünün takımdan ayrılacağı iddiaları yeniden gündemi ateşledi. Burak Yılmaz için birbirinden farklı yorumlar gündeme gelmeye devam ederken, bu iddialardan en çarpıcısı yorumcu/spor müdürü Gökmen Özdemir'den geldi.



Özdemir, Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan ayrılabileceğini; "Burak Yılmaz'ı tanıyorsam ayrılacağını başkana söyler, bu biraz da bilgi" dedi. Futbol yorumcusu Sinan Engin de Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan ayrılmak istediğini; "Burak Yılmaz, West Ham ile anlaştı, 4 milyon avro alacak. West Ham, Galatasaray'a 10 milyon avro ödeyecek" sözleri ile iddia etti.



Galatasaray Spor Kulübü kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, West Ham United'ın Burak Yılmaz için 5 milyon avroluk teklif yaptığını ancak bu teklifin kabul edilmediğini duyurmuştu.


#burak yılmaz
#galatasaray
#west ham
9 yıl önce