|

Burak Yılmaz: Golümü anneme armağan ediyorum

Başakşehir karşısında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü kaydeden Burak Yılmaz'ın karşılaşma nedeniyle anneannesinin cenazesine gidemediği ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Acısını ne kadar hafifletir bilemiyorum ama bugünkü golümü de anneme armağan ediyorum" dedi.

Haber Merkezi
21:35 - 13/04/2019 Cumartesi
Güncelleme: 21:50 - 13/04/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz gol sevincini taraftarlarla birlikte yaşadı.
Burak Yılmaz gol sevincini taraftarlarla birlikte yaşadı.

Vodafone Park'ta lider Başakşehir'i konuk eden Beşiktaş, Atiba ve Burak Yılmaz'ın attığı gollerle mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren golü kaydeden Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası şu açıklamayı yaptı;

"Golümü anneme armağan ediyorum"
  • "Başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm futbol camiasının başı sağ olsun. Onlar gibi olamasak da, bu dünyadan gidince Allah onun gibi anılma şansı versin. Bu hafta da benim anneannem rahmetli oldu, gidememiştim cenazesine. Acısını ne kadar hafifletir bilemiyorum ama bugünkü golümü de anneme armağan ediyorum."
"Şampiyonluğu kovalayacağız"
  • "Karşımızda çok çok iyi bir takım vardı. Böyle maçlarda gol atmak çok daha önemli. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Yarın da ne olacağı belli olmaz. Önemli bir maç. Matematiksel şansımız sona erinceye kadar şampiyonluğun peşinden gideceğiz."


#Beşiktaş
#Burak Yılmaz
5 yıl önce