|

Burak Yılmaz'ın son dakikadaki golü son şampiyona puanı getirdi

Fransa Ligi şampiyonu Lille, Metz ile oynadığı deplasman maçından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz 90+7. dakikada attığı golle takımına 1 puanı kazandırdı. Metz-Lille maçının özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz. Burak Yılmaz'ın Metz'e attığı gol ve milli futbolcumuzun maçtaki istatistiklerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

20:14 - 8/08/2021 Pazar
Güncelleme: 20:21 - 8/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Burak Yılmaz yeni sezona Metz maçında attığı golle başladı.
Burak Yılmaz yeni sezona Metz maçında attığı golle başladı.

Fransa Ligue 1'de son şampiyon Lille, ilk hafta mücadelesinde Metz'e konuk oldu. Gol yağmuru şeklinde geçen mücadele 3-3 sona erdi. Yusuf Yazıcı'nın asist, Burak Yılmaz'ın da gol attığı Metz-Lille maçının özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Metz-Lille maçının önemli anları;

Karşılaşmaya etkili başlayan Lille, 23. dakikada Botman'ın golüyle üstünlüğü yakaladı. Golün asisti, Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'dan geldi.

Bu golün ardından toparlanan Metz, 31'de Centonze ve 41'de Udol'un golleriyle soyunma odasına üstün girdi. Centonze, 52. dakikada yeniden sahne alarak durumu 3-1'e getirdi.

Metz'de Kouyate, 56. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Son bölümde baskısını artıran Lille, 81'de Ikone ile farkı bire indirdi.

Mücadelesinin 90+7. dakikasında sahne alan Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, seri çalımlar ve yaptığı vuruşun ardından skoru tayin etti ve takımına bir puanı kazandırdı: 3-3.

Milli futbolcularımız Metz maçında ne kadar oynadı?
  • Lille'de Zeki Çelik ve Burak Yılmaz 90 dakika sahada kalırken, Yusuf Yazıcı da 60 dakika ter döktü.

#Metz
#Lille
#Burak Yılmaz
3 yıl önce