|

Burak bardağı taşırdı

Burak Yılmaz, saha içi ve saha dışı tavırlarıyla gündemden düşmüyor. Golcü oyuncunun son olarak Bursaspor maçındaki tavırları camia adına adeta bardağı taşırdı. Bordo-mavili yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda Burak Yılmaz hakkında karar verecek.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 03:58 - 6/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Burak Yılmaz’ın davranışları bardağı taşırdı
Oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Burak Yılmaz’ın davranışları bardağı taşırdı

Süper Ligin 11. haftasında sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Burak Yılmaz’ın davranışları bardağı taşırdı. Teknik heyet ve taraftarlara çeşitli hareketlerde bulunan 33 yaşındaki futbolcunun geleceği bordo-mavili takımda tartışılmaya başlandı. Burak’ın davranışlarını ‘kabul edilemez’ olarak değerlendirilen yönetim, teknik direktör Ünal Karaman’dan rapor istedi. Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluyla golcü oyuncunun yıldızı bir türlü barışmazken, Burak, Trabzonspor’u alacaklarından dolayı iki kez TFF’ye şikayet etti. 800 bin Euro alacağından dolayı Karadeniz ekibini şikayet eden başarılı forvet, meselenin para olmadığına vurgu yapsa da camia ile ipleri iyice gerdi. 33 yaşındaki futbolcu, başkan Ağaoğlu’nun hakkında yaptığı olumlu açıklamalar sonrasında özür dilemiş ve TFF’ye yaptığı şikayeti geri çekmişti. Burak’ın saha dışındaki davranışları ve takım içindeki bazı oyuncuları etkilediği yönündeki haberlerin kamuoyuna yansımasıyla da tartışılan isim haline geldi.

TOP ARTIK BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU’NDA

Bursaspor maçında oyundan alındıktan sonra tepki gösteren Burak Yılmaz ile ilgili son kararı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu verecek. Dün akşam Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında bir araya gelen Trabzon’daki yönetim kurulu üyeleri golcü futbolcunun ile ilgili olarak para cezası veya kadro dışı bırakılması konusunda prensip kararına vardığı ve bu kararı başkan Ahmet Ağaoğlu’na bildirdiği öğrenildi. Bugün Trabzon dışındaki yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelecek olan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Burak Yılmaz’ı para cezası ile cezalandırması veya kadro dışı bırakması bekleniyor.

  • Basına imalı sözler
  • Bursaspor ile oynanan maçta oyundan alınmasına tepki gösteren Burak Yılmaz, bu kez de basın mensuplarına laf attı. Antrenman öncesinde saha ortasında Ünal Karaman’ın yaptığı toplantının ardından salonda çalışmak için antrenman sahasından ayrılan Burak, basın mensuplarının yanından geçtiği sırada, “Çıkmadı değil mi bir şey? Bir şey olmadı. Boşuna geldiniz” ifadelerini kullandı.

Rodallega durmuyor

Süper Lig’de Bursaspor’a karşı Trabzonspor’un tek sayısını kaydeden Hugo Rodallega, geçen sezonki gol sayısını da aşmış oldu. Geçen sezon Süper Lig’de 23 maçta 513 dakika sahada kalan Kolombiyalı futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon 11 maçta 885 dakika görev yapan Rodallega, 6 gol atarak şimdiden geçen sezonki gol sayısını geride bırakmayı başardı.

8 puana katkı sağladı

Ligde 11 hafta sonunda 16 puanı bulunan Trabzonspor, Rodallega’nın gol attığı maçlarda puanlarının yarısını topladı. Kolombiyalı forvet, 2. haftada Sivasspor’u 3-1 yendikleri maçta 2 gol kaydetti. 3. haftada deplasmanda 2-2 biten Ankaragücü maçında 1 gol atan Rodallega, 4-2’lik Kasımpaşa mücadelesinde 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Rodallega, önceki gün de 1-1 biten Bursaspor maçında takımının golünü kaydederek 3 haftalık suskunluğunu bozdu. Trabzonspor, Rodallega’nın gol attığı maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan elde etti.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
5 yıl önce