|

Bursa 2-2 eriyor

Ev sahibi Uğur İnceman ve Keram Seras'la devreyi kapattı. Timsah Ali Tandoğan ve Ozan İpek'le yakaladı. Yenilmezliğini koruyan Bursa, liderlik koltuğunu tehlikeye attı.

00:00 - 7/11/2010 Pazar
Güncelleme: 00:49 - 7/11/2010 Pazar
Yeni Şafak
Bursa 2-2 eriyor
Bursa 2-2 eriyor

Spor Toto Süper Lig'in liderik olarak Antalyaspor, deplasmanına çıkan Bursaspor, iki puan bıraktı; liderliği kaybetme tehlikesiyle de karşı karşıya kaldı: 2-2. Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'siz kadrosuyla Antalyaspor karşısında sahada yer alan yeşil-beyazlılar, ilk yarıda etkisiz bir görüntü çizdi. Nitekim, ev sahibi ekip de ilk yarıda iki farklı sonuca ulaştı. 23. dakikada Tita'nın ortasına iyi yükselen Uğur İnceman, kafayla topu İvankov'un uzanamayacağı köşeye bıraktı: 1-0. 44'te yine Tita'nın pasında bu kez Kerem, düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. İlk yarıda tek bir net gol pozisyonu bulamayan Bursaspor, ikinci yarıda farklı bir kimliğe büründü. Ertuğrul Sağlam'ın soyunma odasında nasıl bir motivasyon uyguladığı bilinmez ama bunda Antalyaspor'un ilk yarı performansının uzağında kalması da etkiliydi. 51'de Nunez'in ortasına Ali Tandoğan, kafayı vurdu, top filelerle buluştu: 2-1. 74'te Insua'nın korner atışında Antalyaspor ceza alanında kafayı vuran Ozan İpek, skora denge getirdi: 2-2. 80'de Ivankov'un hatalı pasında topla buluşan Djiehoua, ceza sahasına girdi; sağ çarprazdan karşı karşıya pozisyonda gol denemesinde Bursaspor kalecisi başarılıydı.


Ali Tandoğan'da çatlak!

Karşılaşmanın 52. dakikasında rakibiyle çarpışan Ali Tandoğan'ın kafasında çatlak olduğu bildirildi. Ceza alanı içerisinde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen tecrübeli futbolcu, rakibi Erkan'la kafa kafaya çarpışarak yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından sağlık ekiplerince oyun alanının kenarına alınan Ali Tandoğan, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ali Tandoğan'ın kafasında çatlak olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.


Krita 46'da girdi 86'da atıldı

Bursaspor'da ikinci yarıda Hüseyin Çimşir'in yerine oyuna giren Krita, 86. dakikada Djiheoua'ya çizgi üzerinde yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu pozisyon sonrası saha içerisinde kısa süreli gerginlik yaşandı. Krita, kupada ve ligde forma giyemeyecek.









13 yıl önce