|

Bursa'da Denis sesleri

İtalya'da Napoli kulübünde oynayan 29 yaşındaki golcü futbolcu German Denis, geçen sezon attığı gollerle en fazla dikkat çeken isim oldu. Yeşil-beyazlılar, 47 maçta 11 gol kaydeden oyuncu için görüşmelere başladı.

00:00 - 7/06/2010 Pazartesi
Güncelleme: 03:42 - 7/06/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Bursa'da Denis sesleri
Bursa'da Denis sesleri

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Bursaspor- da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın son gözdesi Napoli'de forma giyen 29 yaşındaki gol makinesi German Denis. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a yapacağı Şampiyonlar Ligi takviyesi için çalışmalar sürüyor. İlk olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'u renklerine bağlayan yeşil-beyazlıların, Arjantinli futbolcu German Denis ile görüştüğü öğrenildi.

GÖRÜŞME ÇOK YAKINDA

Bu sezon Napoli forması ile 47 maçta 11 gol atan tecrübeli futbolcu için girişimlere başlayan Bursasporlu yöneticilerin önümüzdeki günlerde Napoli kulübüyle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. 29 yaşındaki Arjantinli golcü futbolcu, sergilediği süper performansın ardından birçok ünlü forvete sahip Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığı ilk iki maçta forma giymeyi başarmıştı. Daha önce de Tigre takımının santraforu Luna'nın ismi yeşil-beyazlılarla anılmıştı.



14 yıl önce