|

Bursa'dan erken veda

Deplasmanda aldığı gollü beraberliğin avantajıyla Vojvodina''yı ağırlayan yeşil-beyazlılar, yarım saatte yıkıldı. 2. yarıdaki çabalar direğin ötesine geçemedi

.
00:00 - 9/08/2013 Cuma
Güncelleme: 23:43 - 8/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Bursa'dan erken veda
Bursa'dan erken veda

UEFA Avrupa Ligi''ndeki temsilcimiz Bursaspor, dün beklenmedik bir veda yaşadı. Hikmet Karaman''ın talebeleri deplasmanda 2-2 ile alınan gollü beraberliğin avantajını ilk yarım saatte yitirdi. 9. dakikada Oumaru''nun kafa vuruşu, 29''da da Vranjes''in şutu savunmamıza çarparak kaleciyi yanılttı ve şanssız bir şekilde ağlarımızla buluştu: 2-0. Bu skor, tribünlerdeki coşkuyu da bastırmış oldu.

2. yarıya umutlu başlayan temsilcimiz, 65''e kadar rakibe adeta nefes aldırmadı; 59''da Sestak''ın ceza sahası içindeki vuruşu üst direkten döndü. Gereken zamanda gereken gol gelmeyince kalan dakikalar daha sıkıntılı geçti. 71''de Vranjes''in karşı karşıya kaçırdığı top maçı o an bitirebilirdi, Frey kurtardı. 83''te Kaludjerovic, skoru belirledi: 3-0.

Pinto''nun çenesi yarıldı, ikinci yarı devam edemedi

Bursaspor''un sanrtforu Pinto''nun girdiği hava topu mücadelesinde çenesi yarıldı. Saha kenarına sedyeyle alınan Şilili futbolcuya dikiş atıldı. Pinto tedavisinin ardından oyuna devam etti, devrede soyunma odasında kaldı.

Tatlı başladı acı bitti

Bursasporlu futbolcular, bayram dolayısıyla tribünlere şeker ve çiçek dağıttı. Maç başında coşkulu olan tribünler, yenilgi sonrası yönetimi istifaya çağırdı.

Enes Ünal Avrupa''nın en iyisi

Dünyaca ünlü futbol sitesi Goal.com''un İtalya servisi tarafından 1997 doğumlu oyuncuları kapsayan Avrupa''nın en yetenekli oyuncusu sıralamasında Bursaspor''un genç yıldız adayı Enes Ünal ilk sırada yer aldı. Genç golcü için ''Yeni Burak Yılmaz'' tanımlaması yapılırken, Enes''in Burak''tan daha fazla potansiyele sahip olduğunun altı çizildi. Dün maça yedek başlayan Enes, 35''te Şamil''in yerine oyuna girdi, pek varlık gösteremedi.

EN İYİLER LİSTESİ

1- Enes Ünal ( Bursaspor)

2- Gedion Zelalem ( Arsenal)

3- Youri Tielemans ( Anderlecht)

4- Fran Brodic ( D.Zagreb)

5- Ezra Valien ( Ajax)

11 yıl önce