|

Bursaspor attığı gollere sevinmeyecek

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, Başakşehir ile oynadıkları maçtan sonra çarpıcı bir mesaj verdi. Geçen hafta Rize'de bu hafta ise kendi evinde attıkları gol VAR kararı ile iptal edilen yeşil beyazlıların hocası artık gollere sevinmeyeceklerini ifade etti.

Yeni Şafak
14:03 - 22/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:31 - 22/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Bursasporlu Sakho'nun Başakşehir'e attığı gol VAR kararıyla iptal edildi.
Bursasporlu Sakho'nun Başakşehir'e attığı gol VAR kararıyla iptal edildi.

Bursaspor’un sezon başından bu yana Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir maçları olmak üzere toplam 4 golü VAR ile iptal edildi. Yeşil beyazlıların teknik direktörü durum böyle olunca flaş bir karar aldı ve gollere sevinmeyeceklerini açıkladı.

Başakşehir maçı sonrasında gollerinin iptal edilmesi konusunda konuşan Aybaba, "VAR için oyuncularla toplantı yapacağım, gol olunca sevinmeyeceğiz. Bir bakalım, ne var, ne yok. Futbolun içindeki her şeye saygı duyarız ama geçen hafta Rize'de aynı pozisyon var, penaltıydı, VAR'a bile gitmediler. Böyle olmasın" ifadelerini kullandı.

Bursaspor, Süper Lig'de yeni sezonda çıktığı 6 maçta tam 5 beraberlik aldı. Yeşil beyazlılar, henüz galip gelemezken tek mağlubiyetini Fenerbahçe'den aldı.


#Bursaspor
#Samet Aybaba
#Süper Lig
6 yıl önce