|

Bursaspor kazandı, Süper Lig hesapları karıştı

TFF 1. Lig'de Altınordu'yu mağlup eden Bursaspor, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Süper Lig’e direkt çıkabilmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, tüm maçlarını kazanarak Adana Demirspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

12:59 - 5/07/2020 Pazar
Güncelleme: 13:11 - 5/07/2020 Pazar
IHA
Bursasporlu futbolcuların gol sevinci
Bursasporlu futbolcuların gol sevinci

TFF 1. Lig’in 32. haftasında dün akşam Altınordu’yu Abdou Razack Traore’nin kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Bursaspor, ligin bitimine iki hafta kala ilk iki iddiasını devam ettirdi. Tayfur Bingöl’ün 50. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından uzatmalarla beraber 45 dakikayı 10 kişi oynayan yeşil-beyazlılar, buna rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı ve 55 puana ulaşarak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

Bursaspor Süper Lig'e nasıl çıkar?

Adanaspor ve Giresunspor’dan sonra Altınordu’yu da 1-0 ile geçen Timsah, 54 puanlı Adana Demirspor ve 53 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un maçlarını beklemeye başladı. Yeşil-beyazlıların direkt olarak Süper Lig’e çıkabilmesi için tüm maçlarını kazanması ve Adana Demirspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un puan kaybetmesi gerekiyor.

  • Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu akşam saat 17.30’da Giresunspor’a konuk olurken, Adana Demirspor ise saat 20.00’de Altay’ı ağırlayacak.


#Bursaspor
#Süper Lig
#1. Lig
4 yıl önce