|

Bursaspor, Matias Fernandez'e göz dikti

Yeşil-beyazlı yönetim, Sporting Lizbon'un orta sahadaki beyni için yoğun girişimlerini sürdürüyor. Bursaspor yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu için 5 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmenin yollarını arıyor.

00:00 - 6/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:41 - 6/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Bursaspor, Matias Fernandez'e göz dikti
Bursaspor, Matias Fernandez'e göz dikti

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlayan ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Bursaspor, gözünü Sporting Lizbon'un yıldız oyuncusu Matias Fernandez'e dikti. Bir taraftan geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü istenileni veremeyen Federico İnsua'yı göndermenin planlarını yapan yeşil beyazlı yönetim, bir taraftan da forvet arkası için Matias Fernandez için nabız yokluyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kadrosunda görmeyi çok istediği 25 yaşındaki yıldız oyuncu için kulübüne yoklama çeken yönetimin, bonservis için 5 milyon Euro'yu duyunca şimdilik geri adım attığı öğrenildi.

Şili ve Arjantin vatandaşı olan Matias'ı almak için kulübün şartlarını zorlayan yönetimin, son bir hamle daha yapması bekleniyor. Matias, bu sezon Sporting Lizbon formasıyla 21 maçta 5 gol attı. Matias daha önce Şili'nin Colo Colo takımından İspanyol Villereal Kulübüne 14 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

GRYGERA, VERTHONGEN'E BAĞLI

Juventus'un Çek sağbeki Zdenek Grygera için de görüşmeler sürüyor. www.juvebalkan. com sitesi Ajaxlı Verthongen'in transfer edilmesi durumunda Çek futbolcunun Bursaspor'a gideceğini iddia etti. 31 yaşındaki futbolcu sakatlıklar nedeniyle ligde sadece 13 maçta oynamıştı.


13 yıl önce