|

Bursaspor'da Hamzaoğlu sürprizi

Kayserispor yenilgisi sonrası Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayıran Bursaspor'da, teknik direktörlük koltuğu için Hamza Hamzaoğlu ve Ersun Yanal isimleri ön plana çıkıyor.

Yeni Şafak
11:12 - 28/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:27 - 28/11/2015 Cumartesi
DHA

Spor Toto Süper Lig tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan ve bu sezon sahasında oynadığı dördüncü lig maçını da kaybeden, Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına hız verdi.



Sağlam ve ekibi ayrıldı

Yeşil-beyazlı yöneticiler, Ertuğrul Sağlam ve ekibi ile yollarını ayırırken, takımı kupa maçına Ersel Uzgur'un hazırlaması kararlaştırıldı. Bugün öğleden sonra basına kapalı olarak yapılacak çalışmada Ersel Uzgur'un altyapı teknik kadrosundan alacağı isimlerle antrenmana çıkacağı, kulüp yetkilileri tarafından belirtildi.



Adaylar çoğaldı

Ertuğrul Sağlamın ayrılmasından sonra Başkan Recep Bölükbaşı'nın Ersun Yanal, Hamza Hamzaoğlu, Murat Yakın ve Brezilyalı Artur Zico ile temasa geçtiği belirlendi. Ancak yönetim kurulu Artur Zico konusunda olumsuz görüşler sunulunca bu isimden vazgeçildiği iddia edildi.



Yanal ve Hamzaoğlu gündemde

Takım, salı günü Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur eleme maçında sahasında UTAŞ Uşakspor ile karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig'de de İstanbul'da Galatasaray ile oynanacak maç öncesi teknik direktör sorunun çözümleneceği iddia edilirken, tercihin Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu arasında yapılması bekleniyor.



Arjantinli menajer Nugaf Bursa'da

Bursaspora Arjantin'den oyuncu getiren menajer Suzan Nugaf, Kayserispor karşılaşmasını izleyenler arasında yer aldı. Başkan Recep Bölükbaşı, Suzan Nugaf ile sürekli görüştüklerini belirterek, "Devre arası için bazı isimler önerildi. Onlarla ilgili görüşmelerimiz var. Takımımızı izledi" demekle yetindi.



Batalla ile görüşmeler devam ediyor

Bursaspor taraftarlarının ısrarla kadroda görmek istediği ve Çin takımı Beijin Guoan ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Pablo Martin Batalla ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Çin'de ligin sona ermesi nedeniyle Arjantin'de tatilde olan Batalla'nın transferiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Başkan Recep Bölükbaşı, Batalla'nın menajeri olan babası ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

#hamza hamzaoğlu
#ersun yanal
#bursaspor
#teknik direktör
8 yıl önce