|

Bursaspor'da Insua sesleri

Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan 30 yaşındaki Arjantinli yıldızla görüşmek için Almanya'ya gitti. Bonservisi Meksika'nın America takımında olan İnsua, son olarak Boca'da kiralık forma giyiyordu.

00:00 - 15/06/2010 Salı
Güncelleme: 00:53 - 15/06/2010 Salı
Yeni Şafak
Bursaspor'da Insua sesleri
Bursaspor'da Insua sesleri

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'un Arjantinli Federico Inisua ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, oyuncunun menajeriyle görüşmek üzere Almanya'nın Münih kentine gitti. Oyuncunun menajeriyle ilk teması yardımcı antrenör Birol Berkem kurdu. Berkem'in Mesut Mestan'ı arayıp menajerin tüm şartları kabul ettiğini söylediği bildirildi. Insua ile anlaşmaya varıldığı, transferi Antalya'da PRO-LİSANS kampında bulunan Ertuğul Sağlam'ın onayladığı, mali konularda Başkan İbrahim Yazıcı'nın son sözü söyleyeceği belirtildi.

AVRUPA'DA iSTEDİĞİ BAŞARIYI YAKALAYAMADI

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyiyor. Insua'nın bonservisi Meksika'nın Club America takımında bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'da da futbol oynayan Arjantinli futbolcu, 2003-04 sezonunda İspanya'nın Malaga ve 2006-07 sezonunda ise Almanya'nın Mönchengladbach takımlarında forma giymişti. İnsua, 14 kez Arjantin Milli Takım forması giydi.


Şampiyon Bursa'ya yardım yağıyor

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nin başlattığı “Şampiyon Bursaspor'a Otobüs' kampanyasında rakamın 100 bin euroya yaklaştığı bildirildi. DOSAB'dan yapılan açıklamada, kampanyayla Süper Lig şampiyonu ve Türkiye'yi gelecek Eylül ayında Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Bursaspor'a yakışır 250 bin euro değerinde bir otobüs alınmasının hedeflendiği kaydedildi.



14 yıl önce