|

Bursaspor'da Stepanov şoku

Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda dünkü çalışmada sakatlanan Sırp oyuncu idmanı yarıda bıraktı. Stepanov'un durumu yapılacak kontrollerden sonra netleşecek.

00:00 - 3/09/2010 Cuma
Güncelleme: 01:37 - 3/09/2010 Cuma
Yeni Şafak
Bursaspor'da Stepanov şoku
Bursaspor'da Stepanov şoku

Bursaspor, ligde üst üste alınan 3 galibiyetin ardından Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam ederken, antrenman çalışmalarında ikili mücadeleye giren Stepanov dizinden sakatlandı. Özlüce Tesisleri'nde yapılan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 3 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, ilk önce 5'e 2 pas pres oyunu, daha sonra çift kale maçla devam etti. Girdiği ikili mücadele sonucu dizinden sakatlanan Stepanov ise doktorların müdahalesinin ardından antrenmanı terk etti. Stepanov'un durumunun yapılacak kontrolllerin ardından kesinleşeceği bildirildi.

İzinli olan kaleci Ivankov ile milli takım kadrosuna çağrılan Sercan Yıldırım ve Ömer Erdoğan da çalışmada yer almadı.


Mestan: Uzun zamandır Svensson'un peşindeydik

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, geçen yılki şampiyon kadroyu korurken, biri yerli 7 yabancı oyuncuyu transfer ettiklerini belirterek, “Transferlerin kaliteli olduğu ilk 3 maçta ortaya çıktı. Bursaspor'un geleceğini ipotek altına almadık, para hovardalığı yapmadık” dedi. Transfer maratonunu başarıyla bitirmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Mestan, “Öncek gece geç saatlerde bir imzayla transferi kapattık. 3,5 aydır Svensson'un peşindeydik” dedi. Son anda imza atan İsveçli Svensson ise arkadaşlarıyla ilk antrenmanına çıktıktan sonra eşyalarını almak için ülkesine gitti.


14 yıl önce