|

Bursa'ya 'kırık' not

TFF 3. Lig ekibi, 25'te Akan'ın şık golüyle öne geçti. 27'de Nunez ile beraberliği bulan Bursa, yine bu oyuncunun başrolü oynadığı ataklarda rakip kaleyi bunalttı; bunlardan birinde 79'da top direkten döndü

00:00 - 11/11/2010 Perşembe
Güncelleme: 01:34 - 11/11/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Bursa'ya 'kırık' not
Bursa'ya 'kırık' not

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada aldığı beraberlikle liderlik koltuğundan inen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na da beraberlikle başladı. Yeşil-beyazlılar, sahasında ağırladığı TFF 3. Lig ekibi Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk tehlikeli atağı konuk takım gerçekleştirdi. Soldan ceza sahasına giren Ümit, çaprazdan sert vurdu, kaleci Harun, köşeye giden topu son anda çeldi. 25. dakikada soldan ceza sahasına giren Akan, topu aşırtma bir vuruşla kaleci Harun'un üzerinden filelere gönderdi: 0-1. Bursaspor'un bu gole cevabı gecikmedi. 27. dakikada Vederson'un sol kanatan kullandığı korner atışında Nunez, iyi yükseldi ve kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-1. 63. dakikada Nunez'in sert şutunda top az farkla dışarı gitti. 76'da Nunez'in ortasında Ozan İpek'in sol çarprazdan sert şutu direği sıyırdı. 79'da Nunez'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top direkten döndü, bu Bursaspor'un 2. gole en çok yaklaştığı andı.


Ali Tandoğan taburcu oldu

Antalyaspor maçının 51. dakikasında attığı golün ardından başına aldığı darbe ile sakatlık geçiren Bursasporlu Ali Tandoğan, dün taburcu edilirken çıkışta yaptığı açıklamada "O an sahada öleceğimi düşündüm" dedi. Hastaneden ayrılmadan önce tedavisini gerçekleştiren doktorlar ve sağlık personeliyle hatıra fotoğrafı çektiren Tandoğan, eşiyle birlikte evine gitti.


Biletlere yoğun ilgi siteyi çökertti

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Trabzonspor'un cumartesi günü oynanacağı maçın biletlerinin internet sitesi ve çağrı merkezi kanalıyla satışı, yoğun ilgi nedeniyle yapılmayacak. Yoğun talep gören biletlerin görünen lüzum üzerine Biletix gişeleri ve Bursa Atatürk Stadı ana gişelerinden satılacağı internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden bilet taleplerinin karşılanmayacağı kaydedildi. Zorlu maçın biletlerinin satışına bugün saat 10.00'dan itibaren başlanacak.



13 yıl önce