|

Bütün planlar Emre üzerine

Galatasaray’da teknik heyet, orta alanı yeniden dizayn edecek. Belhanda’nın cezası nedeniyle görev alamayacağı Kasımpaşa maçında Emre Akbaba, 10 numaraya geçip takımını yönlendirecek. Defans dörtlüsünün hemen önünde ise Fernando ile Ndiaye ikilisinin yer alması bekleniyor .

Umut Yılmaz
04:00 - 11/09/2018 Salı
Güncelleme: 05:12 - 11/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Emre Akbaba, 10 numaraya geçip takımını yönlendirecek.
Emre Akbaba, 10 numaraya geçip takımını yönlendirecek.

Galatasaray teknik heyeti, milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından orta sahayı yeniden dizayn etmenin planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılı takımın, Trabzonspor derbisinde rakibine yaptığı hareket nedeniyle doğrudan kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Belhanda’nın yokluğunda oyunu yönlendirecek bir isim arayışına giren sarı-kırmızılı teknik heyetin bu anlamda en güvendiği ismin sezon başında Alanyaspor’dan kadroya katılan Emre Akbaba olduğu belirtildi. Orta sahaya çekilecek olan 25 yaşındaki oyuncu, hücum hattını yönlendirecek. Hem ileri uçtaki Eren Derdiyok’u, hem de kanatları besleyecek. Takımının saha içindeki sevk ve idaresini sağlayacak olan Emre, aynı zamanda saha içinde teknik heyetin de gözü kulağı olacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik heyetinin, savunma dörtlüsünün hemen önünde ise Fernando ile Ndiaye ikilisini takıma monte etmek istediği gelen haberler arasında yer alıyor.

ASIL PROVA KASIMPAŞA MAÇI

Sarı-kırmızılıların, ligde cuma günü Kasımpaşa ile yapacakları karşılaşmaya normal bir puan mücadelesi olmasının ötesinde bir gözle baktıkları ifade edildi. Kasımpaşa ile ligin liderlik mücadelesine çıkacak olan Galatasaray, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde 18 Eylül’de Lokomotiv Moskova ile yapacağı ilk karşılaşmanın provasını da Kasımpaşa önünde yapacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik heyeti, her iki maçın oyun planları ve kadroları üzerine yoğun bir çalışma yürütürken Kasımpaşa mücadelesiyle hem özgüven hem de değişim adına düğmeye basılacak.

  • Gomis’in akraba acısı
  • G.Saray’ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis, cinayete kurban giden akrabası William için taziye mesajı yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’ın El Hilal takımına transfer olan Fransız futbolcu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Henüz 19 yaşındaydı. Huzur içinde uyu, kardeşim. Ailesi, yakınları ve dostları için başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. William’ın eski kulübü St. Etienne tarafından yapılan açıklamada, 19 yaşındaki futbolcunun geçen pazar günü Fransa’nın La Seyne-sur-Mer on bölgesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği bilgisi paylaşılmıştı.
#Galatasaray
#Emre Akbaba
6 yıl önce