|

Büyük başarılar için buradayım!

Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Ünal, “Taraftara layık olmaya çalışacağım. Onlar bizi desteklesin. Biz gereğini yaparız” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 5/06/2008 Thursday
Güncelleme: 01:30 - 5/06/2008 Thursday
Yeni Şafak
Büyük başarılar için buradayım!
Büyük başarılar için buradayım!

Trabzonspor'un, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma yaptığı Gökhan Ünal için Trabzon'da imza töreni düzenlendi. Gökhan'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Şener, “Göreve geldiğimizde önümüzde iki yol vardı. Ya alt yapıya önem verecek ya da iddialı bir takım oluşturacaktık. Biz Trabzon insanın yapısını da düşünerek ikinci yolu seçtik” ifadelerini kullandı.

Gökhan da Kayseri'de Trabzonlu arkadaşlarının çok olmasından dolayı Trabzonspor'a karşı her zaman sempatisinin olduğunu ifade ederek, “Buraya geldiğim için mutluyum. Kayseri'de yaşadıklarımı burada da tekrarlamak ve büyük başarılara imzalamak istiyorum” dedi. Taraftarlara layık olmaya çalışacağını ifade eden Gökhan, “Taraftar, bir takım için çok önemli. Bizi 90 dakika desketlesinler, o zaman daha büyük şeyler kazandırırız” diye konuştu. Golcü futbolcu, Trabzon'da baskı hissetmeyeceğini düşündüğünü de kaydetti.


Gökhan, 2 tane Burak eder

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, istedikleri isimleri birer birer takıma kazandırdıklarını söyledi. Artık transferin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, “Transferlerin yüzde 97'sini tamamladık. Artık transferde gündemden düşmek istiyoruz. Bir ay dinlenmek istiyoruz. Burak transferi de Gökhan'ın alınmasıyla kapandı. Gökhan, 2 tane Burak eder” diye konuştu.


Burada yeni kupalara yer açın!

Yeni transfer Gökhan Ünal, Trabzon müzesini gezdi. Gökhan, kupalar hakkında Altuğ Atalay- dan bilgi aldı. Gökhan, hayatında ilk kez bu kadar fazla kupayı bir arada gördüğünü belirterek, “Gerçekten çok etkilendim. Bu kupaların yanına yeni kupaların gelmesini çok isterim” dedi.


Söz sırası taraftarda

Başkan Sadri Şener, artık görev sırasının taraftara geldiğini söyledi. Taraftarlardan bir ricasının olduğunu kaydeden Şener, “Bu futbol kulüplerinin taraftarsız olmadığı bir kesin. Onlarla var oluyoruz. Kombine biletlerin alınmasını istiyoruz. F.Bahçe taraftarları gibi kuyruğa girerek, G.Saray gibi rekorlar kırarak satın alınmasını talep ediyoruz. Diğer kulüplerle yarışır hale geldik. Gelecek yıl çok iyi bir Trabzon izlettireceğiz” dedi. Şener, Trabzon'un büyük bir marka olduğunu ve her türlü borcun altından kalkabileceğini de kaydetti.


Yıldıray ve Koller gündemimizde değil

Trabzonspor Yönetimi, Yıldıray Baştürk ve Jan Koller ile ilgili herhangi bir girişiminde bulunmadıklarını açıkladı. Siteden yapılan açıklamada, transferde hiç ilgilenmedikleri kişilerin adlarının medyada Trabzonspor için geçtiği belirtilerek, “Yıldıray ve Koller ile ilgili olarak herhangi bir temasımız olmadığı gibi girişimde de bulunulmamıştır” denildi.


Şota'nın adı artık hiç unutulmayacak

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arvaladze'nin ismi Tiflis- teki bir stada verildi. Belediye Başkanı Givi Ugulava'nın da katıldığı törenle Şota'nın ismini alan stadın, Şota'nın yaşadığı mahallede yer aldığı bildirildi. Federas-yon da, Milli Takımda Şota'nın giydiği 11 numaralı formanın bundan sonra hiç bir futbolcu tarafından giyilmeyeceği kaydedildi.




16 years ago