|

Çağlar Söyüncü'ye 5 yıllık sözleşme

Leicester City ile sözleşmesinin tamamlanmasına henüz 3.5 yıl daha olan Çağlar Söyüncü'ye 5 yıllık yeni sözleşme teklif edildi.

Haber Merkezi
09:33 - 11/12/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:40 - 11/12/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Çağlar Söyüncü bu sezon Premier Lig'de çıktığı 16 karşılaşmada 1 gol 1 asist yaptı.
Çağlar Söyüncü bu sezon Premier Lig'de çıktığı 16 karşılaşmada 1 gol 1 asist yaptı.

İngiltere Premier Ligi’nde bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Çağlar Söyüncü için yeni sözleşme yolda. 2018’de Freiburg’tan 19 milyon Sterlin’e transfer olan ancak ilk sezonunda sadece 6 maça çıkan milli oyuncu, bu sezon geride kalan 16 maçta da forma giydi. Leicester City, rakip ağları 39 kez havalandırırken; kalesinde sadece 10 gol gördü ve ligin en iyi averaja sahip takımı oldu.

Sezon başında tarihin en pahalı defans oyuncusu olarak 80 milyon Sterlin’e Manchester United’a transfer olan Harry Maguire’in yokluğunu dolduran Çağlar Söyüncü’nün sözleşmesinin bitimine ise 3.5 yıl kaldı. Leicester City’de Jonny Evans’la birlikte stoperin vazgeçilmezi haline gelen Çağlar Söyüncü, İngiltere Premier Ligi devlerinin de transfer listesine girdi. Haftalık 45 bin Sterlin kazanan Çağlar’ın sözleşmesinin 75 bin Sterlin’e çıkarılarak oyuncuyla da yeni 5 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

  • İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur, Arsenal ve Manchester City’nin de Çağlar’ı istediği haberleri basına yansımıştı.

#Çağlar Söyüncü
#Leicester City
4 yıl önce
default-profile-img