|

Caner Erkin'den transfer açıklaması

Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Caner Erkin, hakkında çıkan transfer söylentilerinden rahatsızlığını dile getirdi.

Yeni Şafak
11:26 - 6/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:34 - 6/01/2016 Çarşamba
Diğer

Hakkında çıkan transfer dedikodularından rahatsızlık duyduğunu söyleyen Caner Erkin, “Transferi değil, sadece Fenerbahçe'ye katkı yapmayı düşününüyorum. Yaptığım ortalar, attığım gollerle anılmak istiyorum” dedi.



Fanatik'te yer alan habere göre; Yıldız futbolcu, tek hedefinin takımına katkı sağlayarak kazanılacak başarılarda rol almak olduğunu söyledi.



Takım olarak zorlu bir döneme gireceklerinin altını çizen Caner Erkin, “Transferi değil, sadece Fenerbahçe'ye katkı yapmayı düşünüyorum. 3 kulvarda başarı hedefliyoruz ve ben de bunun için canla başla mücadele ediyorum. Yaptığım ortalar, attığım gollerle anılmak istiyorum, transfer dedikodularıyla değil! Kritik bir süreç bizi bekliyor ve bu haberlerin böyle zamanlarda yapılması beni rahatsız ediyor. Umarım ikinci yarının başlaması ile birlikte transferim değil, oynadığım futbol konuşulup değerlendirilir” ifadelerini kullandı.


#caner erkin
#transfer
#açıklama
8 yıl önce