|

Volkan Demirel ağlayarak özür diledi

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Volkan Demirel, Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Yaşananlar için özür dileyen Demirel, gözyaşlarına hakim olmadı.

Yeni Şafak
11:04 - 3/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:24 - 3/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Volkan Demirel, Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybedilen maç sonrası dönemin teknik direktörü Cocu tarafından kadro dışı bırakılmıştı.
Volkan Demirel, Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybedilen maç sonrası dönemin teknik direktörü Cocu tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Philip Cocu döneminde kadro dışı bırakılan Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Lefter Küçükandonyadis tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Volkan Demirel'in basın toplantısından öne çıkanlar şu şekilde:
'Elimden geleni yapacağım'

  • Kendimle alakalı gündemi bu kadar meşgul ettiğim için özür diliyorum. Camia olarak içinde bulunduğumuz durum kabul edilemez. Hep beraber Fenerbahçe'yi yukarılara taşımamız gerektiğini biliyorum. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da elimden geleni yapacağım.
'Özür Dilerim'


  • Belki bulunduğum yerde, belki bulunmadığım yerde elimden geleni yapacağım. Geriyi konuşmaya gerek yok. Fenerbahçe’yi bu noktadan çıkarmak gerekiyor. Kendi adıma yaptığım konuşmalar, kırgınlıklar var. Bunun için özür diliyorum.


#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
5 yıl önce