|

Capello Chelsea yolcusu mu?

İngiltere Milli Takımı'nın eski Teknik Direktörü Fabio Capello, Chelsea'nin başına geçeceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 4/03/2013 Pazartesi
Güncelleme: 18:43 - 4/03/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Capello Chelsea yolcusu mu?
Capello Chelsea yolcusu mu?

Bu sezon ligde Manchester United'ın gerisinde kalan, Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda eden Chelsea'de sezon sonunda Rafael Benitez ile yollar ayrılacak. Sezon ortasında Di Matteo ile yolların ayrılmasının ardından, görev başına gelen tecrübeli teknik adamla da istediği istikrarı yakalayamayan 'Maviler'in gündemine dünyaca ünlü teknik adam Fabio Capello'u aldığı iddia edildi. Hafta boyunca ada basınında sıklıkla İtalyan teknik adamın Chelsea'nin başına geçeceği yazılırken, Rusya Milli Takımı'nda görevine devam eden Capello, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Capello, ' 'Bay Abramovich'ten bana herhangi bir teklif gelmedi. Hakkımda çıkan iddialar tamamen asılsız. Şu anda sadece Rusya Milli Takımı'nı düşünüyorum ve burada mutluyum' açıklamasında bulundu.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik adamları arasında gösterilen Fabio Capello, geçmiş dönemlerde İngilter Milli Takımı'nı da çalıştırmıştı. Rusya'da görevine devam eden tecrübeli teknik adam, Rus Milli Takımı'nı Dünya Kupası elemelerinde ilk sıraya taşımıştı.

11 yıl önce