|

Cardozo'da kritik tarih 13 Temmuz

Paraguaylı forvetin F.Bahçe'ye transferi, Benfica Başkanı Vieira ile yapılacak görüşmeden sonra belli olacak

.
00:00 - 7/07/2013 Pazar
Güncelleme: 23:22 - 6/07/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Cardozo'da kritik tarih  13 Temmuz
Cardozo'da kritik tarih 13 Temmuz

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Benfica'nın Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Portekiz basını Cardozo ve diğer Benficalı oyunculardan Garay, Melgarejo, Rodrigo ve Maxi Pereira'nın durumunun ikinci etap kamp çalışmalarından önce kesinleşeceğini belirtti. Oscar Cardozo konusuna yine geniş yer veren Portekiz basını, Paraguyalı yıldızın menajeriyle de görüştü. Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, 17 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmaları için yurt dışına gidecek Benfica'da bu tarihten önce Cardozo'nun 13 Temmuz'da kulüp başkanı Luis Filipe Vieira ve ardından teknik direktör Jorge Jesus'la görüşeceğini belirtti. Pedro Alvade yaptığı açıklamada, 'Tabi ki Cardozo'nun teknik direktörle konuşması gerekiyor ama öncelikle başkanla konuştuktan sonra Jesus'la görüşecek. Şuan için tek yol bu, başka şeylerin olması imkansız. Çözülmesi gereken çok sayıda konu var. Sezon başladığında durumun ne olacağı konusunu bilmemenin oluşturduğu belirsizlik Cardozo'ya zarar veriyor' ifadelerini kullandı. Benfica Başkanı Filipe Vieria ile 13 Temmuz'da bir görüşme gerçekleştirecek olan Oscar Cardozo, Fenerbahçe'den de bu tarihe kadar süre istedi. Benfica Başkanı ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe ile bir kez daha temasa geçecek olan Paraguaylı oyuncu, kulübünden bonservis indirimi de isteyecek.

Gökhan Eylül'de dönüyor

Sezon biter bitmez omzundan ve kasığından ameliyat olan Gökhan Gönül'ün Ağustos ayının başında takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği, Eylül ayının başında ise maç yapacak düzeye gelebileceği belirtildi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Gökhan'ın omzundaki sakatlığı nedeniyle ikili mücadeleye giremediğini belirterek, 'Oyuncu fedekarlık yaparak oynadı. Oyuncunun sakatlığı nedeniyle omuz kapsülü diye bir şey kalmamış. Ameliyatla bu sorun giderildi. Ağustos ayının başında takımla birlikte çalışmalara başlayacak, forma giymesi ise Eylül ayını bulur' diye konuştu.

İzinliler Topuk'a gelecek

Milli takımlarında oldukları için çalışmaların İstanbul etabına katılamayan Kuyt, Sow, Meireles, Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz önümüzdeki hafta ortasında Topuk Yaylası'ndaki kampa katılacak.


11 yıl önce